Şimdi Ara

İngilizcekursum.net Ücretsiz ingilizce öğrenmenin ve öğretmenin adresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • İngilizcekursum.net Ücretsiz ingilizce öğrenmenin ve öğretmenin adresi




    İngilizce eğitim platformudur. İngilizce kursum 2017 yılından beri İngilizce eğitimi üzerine içerik üretmektedir. Sitemiz sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yönetim ekibiyle beraber sürekli güncel kalmaktadir.


    Ülkemizde yüzde 20'ye kadar hattta daha üsttü bir segmentte bir çok kişinin İngilizce ile meşgul olduğunun bilgisini vermek isteriz. Genelde ingilizce temalı projeler, yeteri kadar başarılı olamadığından dolayı bu bahsettiğimiz segment'in ihtiyaçlarını karşılayamamaktadir.Bizim amacımız bu projeyle insanları ihtiyaç duyduğu başarıya ulaştırmak onları biliçlendirmek,bilgilendirmek ve ingilizce öğretmektir.
    Biz İngilizce öğretimi açısından bu konuda tecrübeli insanları tanıyarak. İngilizce eğitimine ihtiyaç duyan insanlarla münakaşada bulunmuş, çeşitli organizasyonlarda görevler alıp ciddi anlamda sosyal tecrübeye sahip olmuş bulunmaktayız.Bir gün, yönetim ekibimizle birlikte elde ettiğimiz tecrübeyi kullanarak bir platform oluşturmak istedik ve bu proje bizim için direk yeşil ışık oldu. Web sitemizde İngilizce eğitimi
    üzerine bir çok kaynak mevcuttur ve olmaya devam edecektir.Herkesin anlayabilleceği düzeyde anlatımlar, bilgilendirmeer ve daha fazlasını barındıracağız.Bunun ötesinde , Türkiye cumhuriyetinin her bir bireyinin Dünya üzerinde global hale gelmiş bir dili öğrenmesi için elimizden geleni yapmayı amaç edinmekteyiz.İlerleyen dönemlerde proje içeriside bir çok reel'e dayalı organizasyonlar tarafımızca gerçekleştirelecektir. İngilizce
    sadece yabancı bir ülkenin vatandaşını anlamak değildir, bizim için. İngilizce global bir dil olduğu için ayrıca diğer devletlerin tarihleri,gelenekleri, görenekleri ve dahası hepsini anlamamızda yardımcı olan bir unsurdur.

    Web sitemizde İngilizce öğretimine bir çok yardımcı öge mevcuttur dahasıda olacaktır.Yardım taleplerinden tütün (tez,Ödev,Kelime alışverişi,soru,cevap,pratik,örnekler) her detayına kadar her konuda bizden yardım alabilirsiniz. Biz, ücret talep etmeyiz,ticaret yapmayız.Bu projede hiçbir şekide ticari münasebet bulunmamaktadır ve bulunmayacaktır.

    Ayrıca, YDS, TOEFL, LYS gibi büyük sınavlarda da çeşitli destekler vermekteyiz, akademik kelimeler olsun,çözümleri olsun her durumda öğretmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bunun için çeşitli gönüllü öğretmenlerimiz ( deneme sınavları gerçekleştiren, çeşitli okullardan) de bulunmaktadır.Web sitemizde pratik bölümüde mevcuttur,dilerseniz sitemizdeki diğer üyelerle de güzel pratiker yapabilme imkanınız bulunacaktır. Amacınız öğrenmek, bilgi alışverişi yapmak ise doğru projedesiniz.



    İngilizcekursum.net

    iletişim:destek@ingilizcekursum.net



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proniq13 -- 21 Ağustos 2017; 11:31:31 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.