ben sürekli gürcüstan yunanistan ve ermenistan gibi hristiyan ülkelerine kız bulmaya gider ama eli boş dönen müsmin bekarım ben aracımın arkasına ingilizce isyankar olduğuma dair paylaşım yapmak istiyorum yakarsa dünyayı garipler yakar. isyan ede ede oldum günahkar. mutluluk bizlere uzaktan bakar. ve hiç kız arkadaşım olmadı. bunu ingilizce ye tam cevirir misiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 22 Haziran 2022; 14:33:2 > |
İngilizcede '' yakarsa dünyayı garipler yakar'' nasıl yazılır?

-
-
i never had a girlfriend before.
and i'm not looking for any.
please do not disturb me.
as i'm the one who works in a pharmacy.
-
Sen Karl Marx yaz onlar anlar. Anlamayan diger yazdigini da anlamaz zaten :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 lira at İngilizce'ye çevireyim.
200 at Gürcüce'ye çevireyim.
-
Bu adamın konularına yazmayın. Trollüyor herkesi bloklayın geçin. Açtığı konulara bakın ne demek istediğimi anlarsınız. Hakaret vs de etmeyin sakın ciddi ciddi mahkemeye veriyor:D Olurda davayı kaybedersiniz böylelerine havadan para kazandırmayın. Forum yönetiminin bu kişiyi hala burada barındırması da ayrı bir durum
-
If it burns, strange people will burn the world.
I've been rebellious, sinful.
happiness looks at us from afar.
I've never had a girlfriend.
-
strange people
çok münasip bence
En Beğenilen Yanıtlar

i never had a girlfriend before. and i'm not looking for any. please do not disturb me. as i'm the one who works in a pharmacy. |
Bu adamın konularına yazmayın. Trollüyor herkesi bloklayın geçin. Açtığı konulara bakın ne demek istediğimi anlarsınız. Hakaret vs de etmeyin sakın ciddi ciddi mahkemeye veriyor:D Olurda davayı kaybedersiniz böylelerine havadan para kazandırmayın. Forum yönetiminin bu kişiyi hala burada barındırması da ayrı bir durum |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X