Şimdi Ara

İngilizce üniversite okumak, kafama takılan.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi hazirlik okuduk bitti full dersler ing. Mi oluyor birde oyle oluyorsa ders aralarinda arkadaslarla istem disi ingilizcemi konusuyoruz. Yatmiyorum uyumicam degerli cevaplarinizi beklicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• değişebiliyor bölüme göre üniversiteye göre .%100 ingilzice olan üniversiteler var . tabikide derslerin hepsi ingilizce sınavlar fılan .ama arkadaslarınla Türkçe tabıkıde
  • Kriger kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam tsk edrm

• Dersler 100% ingilizce anlatiliyor, sinavlardada ingilizce soruyorlar. Mesela sunum yapacaksan ingilizce yapiyorsun vs. Bizim okulda turkcesini bilmedigimiz terimlerin ingilizcesini kullaniyoruz normal konusurken onun disinda full turkce yardiriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Outsider -- 27 Mayıs 2016; 2:05:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outsider

Dersler 100% ingilizce anlatiliyor, sinavlardada ingilizce soruyorlar. Mesela sunum yapacaksan ingilizce yapiyorsun vs. Bizim okulda turkcesini bilmedigimiz terimlerin ingilizcesini kullaniyoruz normal konusurken onun disinda full turkce yardiriyoruz.

sen bi ara kanadada mı ne okuyordun? TR ye mi geldin? hangi üni hangi bölüm?
    hangi sınavla girdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: The Outsider

Dersler 100% ingilizce anlatiliyor, sinavlardada ingilizce soruyorlar. Mesela sunum yapacaksan ingilizce yapiyorsun vs. Bizim okulda turkcesini bilmedigimiz terimlerin ingilizcesini kullaniyoruz normal konusurken onun disinda full turkce yardiriyoruz.

sen bi ara kanadada mı ne okuyordun? TR ye mi geldin? hangi üni hangi bölüm?
    hangi sınavla girdin?

Amerikada okudum liseyi, simdi bogazici isletmede okuyorum SAT, TOEFL, IB diploma puani ve normal okul notlarimla girdim hepsi bayagi yuksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Outsider -- 27 Mayıs 2016; 2:11:30 >

• The Outsider kullanıcısına yanıt
    amerikada lise eğitiminin kolay olduğunu duydum hatta fotoğraflardn gördüğüm kadarı ile ordaki lise 3 mat soruları bizimkinin yanında cerez kalıyordu ne düşünüyorsun bu konu hakkında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bol bol ingilizce terim kullanırız biz ama cümleler Türkçe olur. Bu yoldan gidelim daha efficient veya böyle yapsak daha cost effective vesaire gibi. Dersler ingilizce tabiki ama öyle çok sıkıntı yaratmaz bence. Ben hazırlığı atlamıştım ama kötü ingilizce ile hazırlık okuyan arkadaş bile şimdilerde sorun yaşamadan hallediyor her şeyi. Bölümüne göre de değişir tabi bu durumlar.

• Ben de İngilizce okudum bölümümü. Dersler tamamen İngilizceydi. Ayrıca yabancı hocalar da vardı. Türk olan hocaların da bazıları, kendileri ile görüşmek için ofislerine gittiğin zaman senden İngilizce konuşmanı bekliyorlardı. Ama bunun dışında tabi ki normal yaşantı halindeyken Türkçe konuşuyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dungeon0

amerikada lise eğitiminin kolay olduğunu duydum hatta fotoğraflardn gördüğüm kadarı ile ordaki lise 3 mat soruları bizimkinin yanında cerez kalıyordu ne düşünüyorsun bu konu hakkında

Ben IB programi gordum ozel bir okulda, benim matematigim turkiyedekinden kat kat zordu. Devlet okullarinda dedigin dogru ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.