Bildirim
İngilizce temel eğitime nereden başlanmalıdır? lütfen bi yardım eder misiniz
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hocam olayın sırrı bence kelimede her hafta en az 50 yeni kelime ezberlettirin, sonra genel gramere dökebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: davacu
hocam olayın sırrı bence kelimede her hafta en az 50 yeni kelime ezberlettirin, sonra genel gramere dökebilirsiniz.
hocam ilgine teşekkür ediyorum. Fiilleri ve hallerine mi versem yoksa tenslere girısten sonra mı versem?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: enduluslucoban
quote:
Orijinalden alıntı: davacu
hocam olayın sırrı bence kelimede her hafta en az 50 yeni kelime ezberlettirin, sonra genel gramere dökebilirsiniz.
hocam ilgine teşekkür ediyorum. Fiilleri ve hallerine mi versem yoksa tenslere girısten sonra mı versem?
tenslere geçtikten sonra vermenizi tavsiye ederim, mesela past tense'e gectiginizde o hafta 20 kelimenin (ögrencinin kapasitesine göre değişebilir) fiilelerin 2inci 3üncü halini ezberlemesini isteyebilirsiniz.. tabi bunlar beniim naçizane tavsiyelerim, ayrıca amaca göre ingilizce öğretilmeli bence, sınava mı hazırlanıor yoksa gundelik hayatta rahat ingilizemi konusmak istior arkadasınız,, ona göre bir program hazırlamanızı öneriririm, onun için her türlü kelimeleri ögrenmek lazım..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X