Şimdi Ara

İngilizce temel eğitime nereden başlanmalıdır? lütfen bi yardım eder misiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, bi arkadaşıma ingilizce öğretmeye çalışacam ben normalde derdimi anlatacak kadar konuşuyorumda ona nasıl ve nereden başlamalıyım? yardım eder misiniz? günlük 2-3 saat çalışacaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam olayın sırrı bence kelimede her hafta en az 50 yeni kelime ezberlettirin, sonra genel gramere dökebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: davacu

hocam olayın sırrı bence kelimede her hafta en az 50 yeni kelime ezberlettirin, sonra genel gramere dökebilirsiniz.

hocam ilgine teşekkür ediyorum. Fiilleri ve hallerine mi versem yoksa tenslere girısten sonra mı versem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

quote:

Orijinalden alıntı: davacu

hocam olayın sırrı bence kelimede her hafta en az 50 yeni kelime ezberlettirin, sonra genel gramere dökebilirsiniz.

hocam ilgine teşekkür ediyorum. Fiilleri ve hallerine mi versem yoksa tenslere girısten sonra mı versem?

tenslere geçtikten sonra vermenizi tavsiye ederim, mesela past tense'e gectiginizde o hafta 20 kelimenin (ögrencinin kapasitesine göre değişebilir) fiilelerin 2inci 3üncü halini ezberlemesini isteyebilirsiniz.. tabi bunlar beniim naçizane tavsiyelerim, ayrıca amaca göre ingilizce öğretilmeli bence, sınava mı hazırlanıor yoksa gundelik hayatta rahat ingilizemi konusmak istior arkadasınız,, ona göre bir program hazırlamanızı öneriririm, onun için her türlü kelimeleri ögrenmek lazım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.