Şimdi Ara

ingilizce öğretmenliği hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuanda üni öğrencisiyim fakat bırakıp seneye tekrar hazırlanıp ingilizce öğretmenliğine girmek istiyorum yalnız hangi sınavlara girmem gerekiyo dil-1 puanı için ygsyemi giricem yoksa bide yds diye bişey gördüm onamı giricem ygsye giriceksem hangi soruları çözmem lazım türkçe sosyalmi ?

• YGS + LYS5'e girmen gerek.YGS'de türkçe sosyal ağırlıklı evet.

Orijinalden alıntı: SquaTTo

arkadaşlar şuanda üni öğrencisiyim fakat bırakıp seneye tekrar hazırlanıp ingilizce öğretmenliğine girmek istiyorum yalnız hangi sınavlara girmem gerekiyo dil-1 puanı için ygsyemi giricem yoksa bide yds diye bişey gördüm onamı giricem ygsye giriceksem hangi soruları çözmem lazım türkçe sosyalmi ?

dostum zamanında çok araştırmıştım.sistemi çözdüm.dil1 statüsünde olduğun için lys5 dediğimiz ingilizce sınavına giriceksin.80 soru 120 dk.oranını bi araştır bulamazsan ben bakarım oranına.dil sınavı daha önemli.ygs oranı daha düşük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ankebut1

quote:

Orijinalden alıntı: SquaTTo

arkadaşlar şuanda üni öğrencisiyim fakat bırakıp seneye tekrar hazırlanıp ingilizce öğretmenliğine girmek istiyorum yalnız hangi sınavlara girmem gerekiyo dil-1 puanı için ygsyemi giricem yoksa bide yds diye bişey gördüm onamı giricem ygsye giriceksem hangi soruları çözmem lazım türkçe sosyalmi ?

dostum zamanında çok araştırmıştım.sistemi çözdüm.dil1 statüsünde olduğun için lys5 dediğimiz ingilizce sınavına giriceksin.80 soru 120 dk.oranını bi araştır bulamazsan ben bakarım oranına.dil sınavı daha önemli.ygs oranı daha düşük.

lys 5 i bende buldumda ygsde mat fen fln yapmam lazımmı acaba lys 5 te 70-75 yaparım diyorum ama ygs aklıma takılıyo türkçedede sıkıntı yok sosyaldede ama ygsde mat fen çözmem lazımmı yani ygs 5 le lys 5 üzerindenmi hesaplanacak

• hımm buldum oranları dil 1 de lys 5 yüzde 65 miş ygs türkçe yüzde 15 mat yüzde 6 sosyal yüzde 9 fen yüzde 5 miş güzel ya yabacı dilden 70 doğru yapsam türkçe 35 sosyal 35 le 409 puan oluyo okul puanım düşük biraz 15 puanda ordan gelse 425 le uludağa fln girerim heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.