Bildirim
ingilizce öğretmenliği hakkında soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
YGS + LYS5'e girmen gerek.YGS'de türkçe sosyal ağırlıklı evet. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: SquaTTo
arkadaşlar şuanda üni öğrencisiyim fakat bırakıp seneye tekrar hazırlanıp ingilizce öğretmenliğine girmek istiyorum yalnız hangi sınavlara girmem gerekiyo dil-1 puanı için ygsyemi giricem yoksa bide yds diye bişey gördüm onamı giricem ygsye giriceksem hangi soruları çözmem lazım türkçe sosyalmi ?
dostum zamanında çok araştırmıştım.sistemi çözdüm.dil1 statüsünde olduğun için lys5 dediğimiz ingilizce sınavına giriceksin.80 soru 120 dk.oranını bi araştır bulamazsan ben bakarım oranına.dil sınavı daha önemli.ygs oranı daha düşük.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ankebut1
quote:
Orijinalden alıntı: SquaTTo
arkadaşlar şuanda üni öğrencisiyim fakat bırakıp seneye tekrar hazırlanıp ingilizce öğretmenliğine girmek istiyorum yalnız hangi sınavlara girmem gerekiyo dil-1 puanı için ygsyemi giricem yoksa bide yds diye bişey gördüm onamı giricem ygsye giriceksem hangi soruları çözmem lazım türkçe sosyalmi ?
dostum zamanında çok araştırmıştım.sistemi çözdüm.dil1 statüsünde olduğun için lys5 dediğimiz ingilizce sınavına giriceksin.80 soru 120 dk.oranını bi araştır bulamazsan ben bakarım oranına.dil sınavı daha önemli.ygs oranı daha düşük.
lys 5 i bende buldumda ygsde mat fen fln yapmam lazımmı acaba lys 5 te 70-75 yaparım diyorum ama ygs aklıma takılıyo türkçedede sıkıntı yok sosyaldede ama ygsde mat fen çözmem lazımmı yani ygs 5 le lys 5 üzerindenmi hesaplanacak
-
hımm buldum oranları dil 1 de lys 5 yüzde 65 miş ygs türkçe yüzde 15 mat yüzde 6 sosyal yüzde 9 fen yüzde 5 miş güzel ya yabacı dilden 70 doğru yapsam türkçe 35 sosyal 35 le 409 puan oluyo okul puanım düşük biraz 15 puanda ordan gelse 425 le uludağa fln girerim heralde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler