Şimdi Ara

İngilizce öğrenmek istiyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ingilizce öğrenmek istiyorum.Açık öğretim olarak evde en kalıcı nasıl öğrenebilirim.Ben çeşitli ingilizce öğrenim seti satan sitelere baktım ama karar veremedim biri 350 tl diğeri 60 tl bunların arasında ne fark vardır.Parası önemli değil aslında ama en iyi en kalıcı yayın olsun cd li falan olsun.En iyisi hangisidir.

Bu arada ingilizce bilen arkadaşlar, siz nereden öğrendiniz.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyabi -- 20 Nisan 2010; 2:35:37 >

• Evde olmaz o iş.Maddi durumun yoksa yazın antalyada otellerde çalış öğrenirsin.Bizim okulda biri var otellerde çalışmış çatır çatır konuşuyor.
  • okadar para vericeğine internetten indirebilirsin o setleri. tabi bana kalırsa kursa gitmek şart, bende bilmiyorum ve seneye kurs düşünüyorum.
  • ben kursa gıderek öğrendim.benim tawsiyem kursa gitmen ynünde
  • Benim için evde çalışmak daha iyi, istediğim zaman çalışırım.Sizin setler hakkında bir bilginiz var mı? hangisi daha iyidir?
  • gidip setlere para bayılma.

dünyaca ünlü set olan tell me more yi indir netten. telaffuz falanda calısabiliyosun onla. mikrofonun varsa tabi. yoksada al bi mikrofon. evde çalış.

tell me moreyi arat en iyisi o diyorlar. bende ondan çalışıyorum biraz. ankaradaysan bedava ingilizce kursları var pm at söylerim
  • ben hiç bilmiyorum veya cat pat biliyorum diyorsan kurs.
    yok ben biliyorum ama ilerletiyim diyorsan gene kurs veya kitap okuma.

neden kurs, sana hatalarını ve puf noktalarını anlatacak ve takıldıgın yerde yardımcı olacak biri lazım. o setlerde boyle bir imkanın yok.
    ayrıca ingilizce bizim kpds deki gibi sadece okuma degil, konusmada var. o yuzden yine sana yardımcı olabilecek bir zat lazım. bu durumdada yine en iyisi kurs taki hocalarındır.

ha git biraz ogren, nasıldır,nasıl calışılrı. bikac kur katıl. baktın ok. ayrıl kendin , kitap oku,chat yap vs vs .
    yani cd lerle filan ugrasma.bizde daylight var. bilmeyen için hiç bir işe yaramaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar ben ingilizcemi gelistirmek istiyodum hatta yakın zamanda bi konu da acmıstım bunla ilgili.

Tell Me More İngilizce Eğitim Setini indirmeyi düsünüyorum. Torrentten indirecegim fakat bulamadım torrentini.

Zamunda'da buldum fakat türkçe destekli mi bilmiyorum, türkçe bir tane buldum Türk sitenin birisinde fakat torrent değil part part..

Bilen, bulabilecek, veya hepsi aynıdır, türkçe desteklidir diyen varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Özelden de yazabilirsiniz link vericekseniz, yasak mı bunlar tam bilmiyorum cunku.
  • merhaba,
    ingilizce bilginiz çok az ise mutlaka bir öğretmenden yada bir kurs merkezinden yardım almalısınız..
    buna ilaveten, bol bol ingilizce kitap okumalısnız, kelime çalışması için ise asla ama asla ingilizce türkçe değil ingilizceden ingilizceye sözlük kullanmalısınız..
    dinleme dersleri ve yabancı filmler ile telafuzlarınızı kendınız geliştirmelisiniz..
    ve en güzel dil ögrenmenin yolu dili kullanmaktan gecer.. yabancı arkadaşlar edinip pratik yapmalısınız..
  • Normalde önermem;ama en baştan başlıyorsan o eğitim setleri işe yarar.Türkçe olarak Daylight'ı edinebilirsin,Tell Me More da düşünülebilir.Fakat benim önerim - ilk seviyelerde olduğun için-Daylight olacaktır.Bir de önerim Longman-Oxford-Cambridge yayınevlerinin setlerinden birini edin.Longman'ı öncelikli olarak öneririm.Bütün seviyeler için ayrı kitapları var,örnekler gayet iyi.Tabi ki bu üç kitap komple İngilizce.Bir yandan da hikaye kitapları edinmelisin.

Fiyatlarını bilemiyorum.
  • İNgilizce basit iş değil, birinin öğretmesi lazım, grammer öğrenilirde bi işe yaramaz, kelime + telaffuz ingilizcede grammerden çok daha önemlidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.