Şimdi Ara

İngilizce öğrenmek için kaynak siteler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
3
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

konuyu umarım doğru yere açmışımdır. İngilizce şuan global olan bir dil bildiğiniz gibi, dünya üzerinde öğrenmesi en kolay dillerden birisi aynı zamanda. Bu konuda bilgisayar başındaki vaktinizi daha faydalı kullanabileceğiniz İngilizce öğrenme sitelerini sizin için listelemek istedim ayrıca hepsi ücretsiz.

1) Duolingo
    Eğlenceli bir şekilde pratik yaptırarak İngilizce öğreten bir site. 0'dan başlayıp istediğiniz kadar yüksele biliyorsunuz. Fazla bilinmeyen gayet değerli bir site. Günlük düzenli olarak kullanmanızı öneririm. Bir yerden sonra konu anlatımımın olmaması kötü bir özelliği olsa da pratik yaparak anlayabileceğiniz derecede.

2) Wordtest
    Ücretsiz olarak kelime haznenizi geliştirmeye yönelik bir site. 15 saatte 800 kelimenin garantisini veriyorlar. Az bilinen fakat çok faydalı bir site. TOEFL gibi sınavlara hazırlık için bile kullanılan bir site.

3) Babadum
    Eğlenceli bir şekilde kelime öğreten bir site. Size bir tane resim verip 4 tane şık sunuyor. Bilemediğiniz takdirde elbet karşınıza 5-6 soru sonrası öğretene kadar çıkartıyor. Çerezlik bir site.

4) VoScreen
    Çeşitli filmlerden kesintiler verip size söylediği cümleyi soruyor. Yazılı olarak işaretliyorsunuz sizde. Dinlediğinizi anlama bakımından faydalı ve eğlenceli bir site.

5) LinguaLeo
    Listedeki en faydalı sitelerden birisi. 9 milyon üyesi var, Türkiye'de henüz yeni açıldı. Faydalı ve eğlenceli bir site, sizin dil bilginize uygun seviyede çevirebileceğiniz metinler, kısa filmler gösteriyor.

• inceliyorum hocam çok saolasın. lingualeo hemen üyelik istedi yıllık 60 lira ama beğenirsem alırım ama eksiklikler var listede. mesela kelime ezberlemek istiyorum bana başta 15 tane kelime sormuştu bilemediklerimi sorup duruyor sanki ingilizcede başka kelimeler yokmuş gibi.
  • Güzel siteler hocam teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • duolingo ile voscreen i biliyordum diğerlerinide ekledim . teşekkürler
  • Tek bildiğim duolingoydu teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.