Şimdi Ara

İngilizce Öğreneyim Derken Türkçeyi Unuttum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ingilizcemi geliştirmek için bütün izlediğim fimleri İngilizce dublaj türkçe alt yazılı izliyorum geliştirdim ingilizcemi biraz fakat türkçeyi unuttum azcık neden böyle oldu ? mesela arkadaşımla bugün muhabbet ederken yanıma geldi nerdeydin diycektim yanlışıkla ingilizce where have you been. dedim çocukta güldü

• Fog koyarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingilizce dublaj türkçe altyazı ile gelişecek olsaydı ben şu an anadilim gibi ingilizce biliyordum. Toplamda 35 yabancı dizi bitirmiştim dizimag efsanesi varken. 2007'den beri torrentten dizi indirip izliyorum. izlemediğim tek bir dizi yoktur. netflix çıktı her şeyi bitirdim. günde 20 saat dizi izliyorum ingilizce dublaj ama ingilizcem gram gelişmedi. gelişmesi için önce türkçe altyazı ile izleyip diziyi konuyu anlayıp, ikinci defa ingilizce altyazılı izlemen, üçüncüde komple altyazısız izleyip bitirmen lazım komple diziyi
  • kardeş sen türkçe altyazılı izleyerek ing biliyorum mu diyorsun şimdi

ben ing altyazılıdan, ing altyazısız'a geçiyorum yavaş yavaş ama hala tam olarak iyi ing bildiğimi düşünmüyorum. bu düşünce toefl'da iyi bir not almadıkça geçmeyecek gibi.

• ilmentore kullanıcısına yanıt
    Ydt gricem bana taktik veriinnn AaHHH ZULÜM

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kas adam kullanıcısına yanıt
    öncelikle acilen osurmayı bırakmalısın.

sonra dh konu dışı bölümünü bırakıp dh ingilizce forumuna gir, orada ydt ile alakalı bir sürü yararlı konu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mind of a madman

ingilizce dublaj türkçe altyazı ile gelişecek olsaydı ben şu an anadilim gibi ingilizce biliyordum. Toplamda 35 yabancı dizi bitirmiştim dizimag efsanesi varken. 2007'den beri torrentten dizi indirip izliyorum. izlemediğim tek bir dizi yoktur. netflix çıktı her şeyi bitirdim. günde 20 saat dizi izliyorum ingilizce dublaj ama ingilizcem gram gelişmedi. gelişmesi için önce türkçe altyazı ile izleyip diziyi konuyu anlayıp, ikinci defa ingilizce altyazılı izlemen, üçüncüde komple altyazısız izleyip bitirmen lazım komple diziyi
    hocam gerçekten dediğin çok iyi mantık fakat biraz zaman alacak gibi full öğrenme imkanım var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaç dil biliyorsunuz?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

hocam gerçekten dediğin çok iyi mantık fakat biraz zaman alacak gibi full öğrenme imkanım var mı ?

Alıntıları Göster
    var tabi sen bebekken konuşmayı okula giderek mi öğrendin sanıyosun hayır aynı dizilerdeki gibi annenin babanın veya çevrendekilerin hareketleriyle konusmalarıyla mantık kurdun öğrendin . dizi izleyerekte zamanla onların hal ve hareketleri ve konusmalarıyla mantık kuracaksın öğreneceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 21 Kasım 2019; 4:24:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mind of a madman

var tabi sen bebekken konuşmayı okula giderek mi öğrendin sanıyosun hayır aynı dizilerdeki gibi annenin babanın veya çevrendekilerin hareketleriyle konusmalarıyla mantık kurdun öğrendin . dizi izleyerekte zamanla onların hal ve hareketleri ve konusmalarıyla mantık kuracaksın öğreneceksin.

Alıntıları Göster
    anladım hocam eyw :)

• İngilizce gelistirnek icin ilk biraz temel calisin sonra. Kurtlar vadisini izleyin ve ayni zamanda ingilizceye cevirin. 97 bolum sonu bak bakalim nasil sular seller gibi oluyo.

• Bende 01 i baştan sona 3 günde izlemdim Türkçe yi unuttum ama 1 2 haftaya düzeldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben erasmus dönüşünde yaklaşık 1 hafta boyunca pizza makarna yerine pizza pasta demiştim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.