Şimdi Ara

INGILIZCE ODEVI ICIN ACIL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • odevin konusu bir arkadasınızın zayıf ve guclu yonleri ben arkadasımın zayıf ve guclu yonlerini yazdım cevırırmısınız GUCLU YONLER Iyı basketbol oynar ıyı futbol oynar durusttur sorumluluklarını ıyı bılır calıskandır saygılıdır duzenlıdır arkadaslarını sever sosyal sporu sever sırtutar kulakları ıyı duyar kavga etmez sabırlıdır buyuklerine saygılı iyı dinleyıcı Zayıf yonleri ZAyıftır suskundur gucsuzdur fast food yer cevik degildir utangac takıntılı duygusal BİLGASAYARA DUSKUNDUR

• goğle cogu ZAMAN YANLIS CEVİRIOR YINEDE SAOL
  • yardım demişsin, ödevi komple yıkmışsın bize, sen biraz yazpsan bizde yardımcı oluruz elimizden geldiğince

Türk dil Kurumu'nda Yardım (isim): İşlerin daha etkin ve verimli olabilmesi için sağlanan katkı, destek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazane

yardım demişsin, ödevi komple yıkmışsın bize, sen biraz yazpsan bizde yardımcı oluruz elimizden geldiğince

Türk dil Kurumu'nda Yardım (isim): İşlerin daha etkin ve verimli olabilmesi için sağlanan katkı, destek

• quote:

Orijinalden alıntı: figor44

quote:

Orijinalden alıntı: ramazane

yardım demişsin, ödevi komple yıkmışsın bize, sen biraz yazpsan bizde yardımcı oluruz elimizden geldiğince

yazpsan : hem yazsan hem yapsan :)
    demek o kelimeyi yazarken ikisini de düşünmüşüm :)

• do yourself! what a lazy student.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslnda oncdn yapmstm kntrl icin
  • Do it yourself. It's too easy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaiter

aslnda oncdn yapmstm kntrl icin

önceden yapmışsan burada paylaşırsın nasıl olmuş kontrol edelim dersin o ayrı,
    ama "aslnda oncdn yapmstm kntrl icin" yazman hiç hoş değil ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.