Şimdi Ara

ingilizce nasıl öğrenilir ?(kurs mu yoksa kendi başına mı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
5
Favori
62.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle Kursa gitmen gerekir.İngilizce'yi kendi başına öğrenmen çok uzun bir zaman alacaktır.
  • 1. Adım: öncelikle kursa kesinlikle gitmen gerekiyor. Temel şart.
    2. Adım: İmkanın varsa eğer anadili ingilizce olan bi yere gitmek.
    3. Adım : bol bol pratik yapmak. ingilizcesi olan arkadaşlarınızla ingilizce konuşun.

NOT: msnde konuşmaklada ingilizce öğrenilmez. yalan yanlış öğrenirsiniz google translate yardımıyla ne kadar öğrenirseniz onunla kalırsınız. konuşmanız cümle kurmanız gelişmez.

Gideceğin kursunda yabancı öğretmenlerinin olmasına dikkat etmeli..
  • bu güne kadar ingilizce kursuna gidip te ingilizceyi adam gibi öğrenen bi tanıdığım hiç olmadı ben yazın bi ışte çalışmıştım turistler filanda geliyordu yaptığım işle ilgili tüm kelimeleri cümle kalıplarını öğrendim sürekli turist gelince onlardan kapıyorsun zaten bence kurs hikaye git bodrumda filan da çalış demiyorum arkadaş yazmış ordaki turistten bişey öğrenemezsin ama ilk olarak bi alan belirle kendine ordan başla mesela yemekler ne biliyim inşaat resim ben yolcu bileti satıyordum mesela ingilizcenin i sini bilmezken yolcularla anlaşmaya başladım şimdi biri bana nereye nasıl gidileceğini sorsa anlatırım ama oturup normal sohbet edemem bu yüzden belli alanlar seçip te başlamak mantıklı ya da hikaye kitapları aynı kitabın bir e bir çevirisini almak lazım ordan başlamak gerekebilir ama kursu ben pek önermem.
  • Arkadaşlar İngiltere'ye gitme durumum var.Sizlere sorum şu kesinlikle oradayken dil kursuna gitmem gerekiyor mu?Yoksa hertürlü etraftan öğrenebilirmiyim?Ve diyelimki dil kursuna gittim kesin öğrenebilir miyim dili?
  • Senin turistlerle konuştuğun İngilizce pek bir işe yaramaz. Adam akıllı bir kursa gidersen çok faydası olur. Bizde birkaç gün konu anlatılır Türk hocalarla, genelde derste ingilizce konuşulur. Sonra Türkçe dahi bilmeyen yabancı hocalar gelir onlarla sohbet havasında konuşulmaya çalışılır. Senin turistlerle konuştuğunu özetlersek yabancıların türkçe konuşmasına benzer. Ben satmak halı, çok güzel bu halı. Satın almak siz halı hı ? gibi saçma sapandır :D Gramer bilmek, akıcı, kurallara uygun doğru cümleler kurabilmek için kurs şart.
  • kendi kendine öğrenmek istiyorsan

http://www.altindil.com
    http://www.pratik-ingilizce.com
  • arkadaşlar sıkıntı yok aşağıdaki link size yardımcı olacağını sanıyorum. incelemenizi tavsiye ediyorum.

http://tinyurl.com/kolayingilizce-mu
  • Yabancı dili öğrenmenin en etkili yolu kursa gitmektir. Talk time akademi dil öğretim konusunda çok iyi gitmenizi öneririm. İnteraktif kursları da varmış. http://www.talktimeakademi.com
  • evet ingilizce belli bir yere kadar sorunsuz apilabilri örnein: giriş orta gbi ....
  • 2 olmadan 1in anlamı olmaz sen önce ne var ne yok onu öğrenip ondan nerede nasıl kullanılabildiğiğni öğrenmelisin. Dizilerde ingilizce altyazıyla izlemek zorundasın
  • Merhaba arkadaşlar uzman ingilizce özel ders hocasıyım...İlk olrak şunu söylemek istiyorum ''bir dili öğrenmenin yolu konuşmaktan geçer''
    ingilizce öğrenimiyle alakalı bilgilerimi sürekli blogumda paylaşmaya çalışıyorum.
    ingilizce öğrenmek ve konuşmak arasındaki farkı daha net anlamanız için aşağıdaki yazıma lütfen göz atın.

http://www.englishturkiye.com/ingilizce-ogrenmek-ve-konusmak-kac-ayda-mumkun/

Bunun dışında uzmanlık alanım olan Callan Method mutlaka haberdar olmanız gereken bir yöntem.

Blogumda Nasıl ingilizce öğrenilir sorularınıza cevaplar bulacağınıza eminim

http://www.englishturkiye.com/nasil-ingilizce-ogrenilir-mucize-aklinizda/

Tüm ingilizce öğrenen adaylara başarılar!

• quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

37 yaşındayım.İngilizce bilmiyorum ve çok büyük eksiklik hissediyorum.Öğrenmek istiyorum ama ne yapacağım bu yaştan sonra kursa gitmek de zor geliyor,malum iş,çoluk çocuk.Kursa ya da yurt dışına gitmeden öğrenmem mümkün müdür?

üstadım bol bol ingilizce film izleyeceksin ama alt yazı tr vs olmadan...

mp3 player alıp seviyene göre ingilizce konusmalar dinleyeceksin...

bilmedigin kelimeleri not alıp onları çalışacaksın...

EGER BİR DİLİ ÖGRENMEK İSTİYORSANIZ KELİME EZBERLİYECEKSİNİZ SİSTEEMLİ ÇALIŞACAKSINIZ

KELİME BİLMEDEN ÖGRENMEDEN O DİL ÖGRENİLMEZ

ingilizcede gün içinde 1000 1500 kelime kullanılır.... ilk önce bunlar ezberlenilecek... sonra seviye ye göre kelimeler cıkarılıp ezberlenecek film de konusmada bu kelimeyi BEYİN yakalıyor ve o kelimeyi artık unutmuyorsunuz

assume kelimesi varsaymak zannetmek sanmak anlımına gelir genelde bu 3 anlamda kullanılır bu kelime

bir film de '' I m assume bla bla.... diye başladıgında artık beynin '' assume '' kelimesini unutmamak kaydıyla bir yere depolar....

dedigim gibi önemli olan kelime bilmektir... kelime bilirseniz ve sürekli ingilizce bir şey dinlerseniz ilerlersiniz.... anlamasanızda dinleyin zamanla anlıyacaksınız

• sözlük alma üstadım notebook un varsa internetten sözlükleri kullan daha hızlı olur... sözlükten aramak sıkıntılı olur...
    ingilizcede önemli olan SIKILMADAN çalışmak zevk alarak çalışmaktır....

bol bol ingilizce mp3 ler dinleyin anlamasanızda dinleyin ,,, çocuklar gibi düşünün ilk önce her şeyi duyarak ögreniyorlar
    dinlemekten vazgeçmeyin
  • Abi Banada Lazım 61 aldım sınavdan nolur yardım edin Nolur Abi :D
  • Bence bir insan ing de 0 sa kursa gitmesi mantiklidir fakatorta ise kendisi calismasi mantiklidir kursun katabilecegi pek bir sey yoktur.

Ayrica, bu gune kadar dil ogrencem diye yurt disina gitmis arkadaslarimin da tek kelime öğrendiğini gormedim.o yuzden bence oraya buraya akicam deyip artizlik yapmak yerine buralarda hic olmazsa bir speaking class a katilmak hem ekonomiktir hem de ise yarayabilir.benim kendi okulumda beleş speaking club var mesela üst siniflardan dil ogrencileri falan geliyor yardimci oluyorlar.uni ogrencilerine tavsiye edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyapisi yoksa(beginner seviyyesi) kurs sart..Kitaptan okuyarak mantigini anlamasi zor olur..Ama ingilizce bilgisi varsa sadece konusmada ve anlamada zorluk cekiyorsa duzenli cabalarla(film.dizi izlemek veb) advanced seviyesine cikarabilir bence...Ama en kolay ve duzgun yolu anadili ingilizce olan ulkede yasamak yada orda kursa gitmek..Cunku Turkiyede hernekadar ingilizce iyi ogrenirsen gunluk hayatta az kullanacagin icin konusma ve dinleme yetenegin cok gelisemiyecek..Ama anadili ingilizce olan ulkede her gun ingilzce konusmak ve anlamak zorunda oldugun icin yeteneklerin bu yonde gelisecek..Tabii imkani olanlar icin.Olmayanlar icinse internet en guzel nimet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mete -- 27 Mayıs 2014; 10:01:34 >
  • Altyapisi yoksa(beginner seviyyesi) kurs sart.. Gene Haklısın [Kunye=]
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.