Şimdi Ara

İngilizce nasıl öğrenilir !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar üniversite okudum ama hala ingilizcede yes no seviyesindeyim.Çalıştığım için kursa da gidemiyorum.Tavsiyeniz varmı..



  • Yabancı arkadaş edinip, konuşarak geliştirebilirsin İngilizceni.
  • daylight diye bi eğitim seti var incele bence
  • ingilizceye yeni başlangıç seviyesindeysen ki öyle söylüyorsun, ingilizce eğitim setleri var videolu anlatım. Onlardan indirebilir veya satın alabilirsin. Elimde 40 cd den oluşan almanca eğitim seti var. Yeni başladım sayılır faydasını görüyorum açıkcası. Ben netten indirdim, eğer kursa gidememe sebebin maddiyat değilde zaman ise eğitim setleri satın alabilir veya indirebilirsin.
  • ingilizce öğrenmek istiyorsan bu vereceğim sitedeki demo videoları indir izle..istersen de o setlerden al. ya da o ezberleme tekniğiyle kelime ezberle.Zaten ingilizce demek kelime ezberlemek demek. O cümle kalıplarını 1-2 günde ezberlersin önemli olan ne kadar kelime bildiğin.
    http://hafizamerkezi.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syseditenes -- 26 Nisan 2010; 11:29:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuva-i milliye

    ingilizceye yeni başlangıç seviyesindeysen ki öyle söylüyorsun, ingilizce eğitim setleri var videolu anlatım. Onlardan indirebilir veya satın alabilirsin. Elimde 40 cd den oluşan almanca eğitim seti var. Yeni başladım sayılır faydasını görüyorum açıkcası. Ben netten indirdim, eğer kursa gidememe sebebin maddiyat değilde zaman ise eğitim setleri satın alabilir veya indirebilirsin.


    kursa gitmeme sebebim aslında 1. iş 2. si açık öğretime çalışmam yani zaman yok.eğitim cd si gzel bi fikire benziyor.hemen araştırıcam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: syseditenes

    ingilizce öğrenmek istiyorsan bu vereceğim sitedeki demo videoları indir izle..istersen de o setlerden al. ya da o ezberleme tekniğiyle kelime ezberle.Zaten ingilizce demek kelime ezberlemek demek. O cümle kalıplarını 1-2 günde ezberlersin önemli olan ne kadar kelime bildiğin.
    http://hafizamerkezi.com/

    eskiden flash tv de çıkardı öyle bi yntem galiba




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.