Şimdi Ara

İngilizce Kursu Tavsiye/Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle Kitap v.b. ve Yurtdışı önermezseniz iyi olur. çünkü buna imkanım yok.

Daha önce sadece 3 aylık bir kurs görmüştüm (zaten gramer altyapımda yok gibi) şu anda bildiklerimide unuttum. şimdi 0'dan başlayıp ingilizcemi çok daha iyi seviyelere getirmek için iyi bir eğitim veren, sundukları hizmetlerin arkasında duran, en önemliside Türk yada Yabancı hocaların öğrencilerle ilgilenen ingilizce kursu arıyorum.

Ben gidip 3-4 tanesiyle görüştüm ve altta yazdığım şu 3 Kurs arasında kararsız kaldım;

British English
    British Side
    Amerikan Kültür

Acaba daha önce bu kurslar'dan herhangi birine gitmiş olan yada şu an da giden arkadaşlar varsa işte şu kurs iyi eğitim veriyor, verdiği eğitimde uzman, tavsiye edebileceğiniz var mı? hatta şu anda giden arkadaşlar, sınıf hakkında, toplam kaç kişi oluyor gibi, kurs'a gelen öğrenciler, genelde üniversiteli olup cıvıtanlar mı oluyor yoksa bankacı/yöneticiler gibi mi, ve en önemliside Türk veya Yabancı hocaların ilgilenlenmeleri ve bahsettikleri aktivilerin gerçek olup olmadığı hakkında düşüncelerinizi? yazarsanız çok memnun olurum.

• Amerikan Kültür tabii ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• Up, var mi baska onerileri olan arkadaslar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce dil kursu tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    YAZILIM KURSU İÇİN TAVSİYE
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.