Şimdi Ara

İngilizce Kitap Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, intermediate düzeyim. Konuşmam iyi, karşımdakini hemen anlayıp cevap verebiliyorum. Okuma yazmamı geliştirmek istiyorum.

Edgar Allan Poe'un graded readers level 3 bir kitabını şöyle hızlıca birkaç sayfa okudum, rahatlıkla anlıyorum. Hangi seviye, hangi kitapları okumalıyım?

Ben de İngilizce öğrenmeye çalışıyorum ve pratik yapmak için seviyeli hikayeler ararken Android’de ücretsiz bir uygulama buldum. İçinde A1–B2 seviyesinde İngilizce hikaye kitapları var ve tüm kitapların Türkçe çevirisi de bulunuyor, bu da anlamayı çok kolaylaştırıyor.

Ayrıca kitaplarda geçen kelimeleri öğrenmek için basit bir flashcard oyunu da var. Bu sayede kelimeleri çalışıp hafızaya kaydetmek daha kolay oluyor.

Uygulama linki:

Eğer sizin de bildiğiniz ücretsiz İngilizce öğrenme uygulamaları varsa paylaşırsanız sevinirim.

play.google.com
    Learn English with Stories - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yazilimteknolojileri.algorithms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkstar76 -- 5 Mart 2026; 10:59:31 >

• Geçen dönem Bankkart’ın EBSCOhost Dijital Kütüphane kampanyasını kullandım ve üniversitedeki çalışmalarımda çok işime yaradı. Bankkart Genç kartım sayesinde uluslararası akademik makalelere ve e-kitaplara ücretsiz erişebildim. Bankkart Genç Akademi portalına girince birçok kaynağa kolayca ulaştım.

Ödevlerim ve tez konularım için farklı kaynaklara ihtiyacım vardı. Normalde ücretli olan makaleleri bu kampanya sayesinde ücretsiz okuyabildim. Sisteme giriş yapmak kolaydı ve ekstra bir ücret ödemedim.

İstediğim yerden erişebilmek de büyük avantaj oldu. Hem kütüphanede hem evde rahatça araştırma yaptım. Genel olarak kampanyadan memnun kaldım ve yine kullanmayı düşünüyorum.

Kitap
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.