Şimdi Ara

İngilizce Kelime Öğrenmek İçin Birebir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Sizlere uzun süredir kullandığım, öğrenmek istediğiniz herhangi bir yabancı dilde özellikle de kelime haznenizi geliştirmenize büyük oranda fayda sağlayacağını düşündüğüm bir programdan bahsetmek istiyorum.Belki duyanlarınız da olmuştur. İsmi Lingoes. Peki ne işe yarıyor?

    Bilgisayarda film izlerken, yabancı haber sitelerini takip ederken veya yabancı dilde soru çözerken ve benzeri durumlarda merak ettiğiniz kelimenin Türkçe veya herhangi bir dildeki karşılığını,eş anlamını, örnek cümleleri vs vs sadece Mouse ile kelimenin üzerine gelerek çift tıklama ile öğrenebilirsiniz.Telefonu açıp bakmaktan veya internetten kontrol etmekten çok daha hızlı ve rahat.

    TOEFL,IELTS yds gibi sınavlara hazırlanan öğrenci arkadaşlara ve yeni yabancı dil öğrenmek isteyenlere faydası olur diye düşünüyorum.Birkaç resim ekledim onlara da bakabilirsiniz.
    http://www.lingoes.net/index.html


    İngilizce Kelime Öğrenmek İçin Birebirİngilizce Kelime Öğrenmek İçin Birebirİngilizce Kelime Öğrenmek İçin Birebir







  • faydalı duruyor eyv
  • Merhaba, sanirim windows 10 destegi yok yada mouse la kelime yakalatmasinj ben beceremedim. Kullanabilsem iyi olurdu. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doknisot kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4KiLL!

    +1
    Yukledikten sonra sag altta lingoes isaretine sag tiklayin. orda secilen metni cevire tik atin. Sectigimiz metni ceviriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    4000 Essential English Words ile ingilizce güzel kelime ezberleyebilirsinizhttps://www.speaktime.net/konular/4000-essential-english-words-ve-cevaplari.90/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.