Şimdi Ara

Ingilizce'de odtü mü boğaziçi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, daha çok öğrenciye bağlı. Ama bu iki üniversitenin verdiği eğitim ve yeterlilik onayı durumunda yurtdışı geçerliliği konusunda bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Bence" Boğaziçi. Zira ODTÜ bir teknik üniversite. Yani mühendislik konusunda Türkiye'nin en iyisi belki de. Ancak diğer bölümlerde İstanbul genelde daha iyi. Ama değişiyor işte. Mesela ben tıp fakültesini için Cerrahpaşa yerine Cumhuriyet Üniversitesini tercih ederim. Yani kastettiğim şey okulun popülerliğine bakmamak gerek. Instagram hesabın varsa bu okulların sayfalarına girip orada okuyanlara soru sorabilirsin.

• alinmamiskullaniciadi A kullanıcısına yanıt
    Geçen gün birine yazdım. Önce boğaziçi yaziyodu profilinde, sonra odtü yazdı. Boşuna konuştum kaç saat. Instagram mantıklı ama bi bakayım ilgilenen olursa, çok teşekkür ederim. Çok genel bi rehberlik hizmetine ihtiyacım var zaten.

• Boğaziçi tabi ki.Yurt dışı dil geçerliliği diye bir şey yok. O alınan CEFR falan hiçbir yerde işe yaramıyor. Kullanacağın şey TOEFL VE IELTS olacak.

• geçerlilik, denklik, ve ama o "teknik" üniversite gibi kavramlara gereksiz fazla takılıyorsunuz.

boğaziçi, odtü, bilkent, sabancı, koç aynı seviyede eğitim verir (hem hazırlıkta hem de bölümlerde), zaten hocaları da benzer okullarda lisans ve doktora yapmış kişiler oluyor. hangi okul size daha uygunsa onu seçin.
    benim gözlemlerime ve konuştuğum kişilere göre en zor ve iyi hazırlık eğitimi bilkentte.
  • @uchihagaeski anladım. Internette hangi hocadan dinlersen dinle universiteye girerken o sorulmiycak, yksde ne yaptiysan o, gibi yani. teşekkür ederim.

@Dr. Donanim anladim. Maalesef 2.universitem olduğu için zaten burslu kazanma hakkim yok. Sadece ingilizceyi önemsiyorum. Onun için de dediğiniz gibi hocalar falan yakındır sanırım. Teşekkür ederim

• ingilizcede boun,şehir olarak istanbul,kalan her şeyde odtü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    illa ODTÜ İTü mi lazım?
    11 yıl önce açıldı
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teknik bi bölüm istemiyorum. Umarım olur istanbul. Çok teşekkür ederim.

• E tabii ki Boğaziçi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.