Şimdi Ara

İngilizce çeviriye ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önemli bi konu biraz baktım anlamaya çalıştım ama kaçırdığım birşeyler olmasını istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

dear friend,
    I am so sorry to hear that you still have not got it .
    But I completely understand your worry, and deeply apologize for all the
    inconvenience caused to you again.
    As a responsible seller, we sincerely wish our customers could get their items as
    soon as possible. But international postal delivery is hard to estimated exactly,
    as too many uncontrollable factors there may lead to delay in the transit, we do
    not know what will happen,it all depend on the postal office.
    sincerely please
    understand overseas seller.
    Please don’t worry. I will contact our post office and ask them to investigate
    this parcel, the procedure will take about 20 days, Could you please help to wait
    it for 20 days more? Certainly, if the parcel is confirmed missing, I will either
    ship again or full refund you.
    What's your suggestion, pls kindly advise, thanks.
    lisa

• selam ben lisa. ürünü hala alamadığın için üzgünüm. uluslararası satışlarda böyle şeyler olabiliyor. kargo şirketiyle iletişime geçip sorunu çözeceğim ancak bunun için 20 gün daha beklemelisin. eğer 20 gün sonunda da gelmezse, ürünü bizzat ben LISA kapına kadar getireceğim. artık gelmişken bir kahveni de içerim. kabul ediyorsan fotoğrafını mail ile yolla. sevgiler. LISA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

selam ben lisa. ürünü hala alamadığın için üzgünüm. uluslararası satışlarda böyle şeyler olabiliyor. kargo şirketiyle iletişime geçip sorunu çözeceğim ancak bunun için 20 gün daha beklemelisin. eğer 20 gün sonunda da gelmezse, ürünü bizzat ben LISA kapına kadar getireceğim. artık gelmişken bir kahveni de içerim. kabul ediyorsan fotoğrafını mail ile yolla. sevgiler. LISA.

ne yalan söyliyim kahkaha attım
  • Denişaşırı satışlarda böyle şeyler olabiliyor ben kargo şirketiyle görüşücem bu prosedür 20 gün sürmekte 20 gün bekleyebilir misiniz.Eğer sipariş ettiğiniz parça kayıpsa yeniden yollucam yada paranızı iade edicem.Bir öneriniz varsa kibarca öneriniz.
    Yazıyor kısaca
  • PapiChilo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam zaman ayırdığınız için.
  • Yani diyor ki...

"Kul euzu Rabbike felak il-fîl."

"Tamam cool'sunuz anladık, Rabb'inizi de unutmayın 😉"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wmsnickers kullanıcısına yanıt
    hadi yine iyisin kaptın lisayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    monayıda buldukmu tamam
  • wmsnickers kullanıcısına yanıt
    Sevgili arkadaşım

Hala eline geçmediğini duyduğumuz için üzgünüz. Kaygını tamamen anlıyoruz ve seni zahmete sokan tüm zorluklar için özür diliyoruz. Sorumluluk sahibi bir satıcı olarak biz, içtenlikle müşterilerimizin ürünlerine olabildiğince erken kavuşmalarını diliyoruz. Fakat ulaşımda çok fazla kontrol edilemeyen faktör gecikmeye sebep olabileceğinden dolayı uluslararası posta sevkiyatı, tam olarak hesaplanması zor bir iş. Ne olacağını bilmiyoruz, tamamen posta ofisine bağlı.

Lütfen telaşlanma, posta ofisimizle görüşeceğim ve onlara bu koliyi araştırmalarını soracağım. Prosedür yaklaşık 20 gün alacak, acaba bunun için 20 gün daha bekleyebilir misin? Eğer kolinin kaybolduğu onaylanırsa sana hem tekrar kargolayacağım hem de ücretini iade edeceğim. Senin tavsiyen nedir? Lütfen merhametli bir şekilde tavsiye ver, teşekkürler

lisa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82BEAE867 -- 17 Nisan 2016; 1:52:00 >

• Yardımlarınız için sağolun varolun, harikasınız
  • değerli arkadaş,
    Ben hala var değil duyduğuma çok üzüldüm.
    Ama tamamen endişe anlamak ve derinden tüm için özür
    rahatsızlık size tekrar neden oldu.
    sorumlu bir satıcı olarak, içtenlikle müşterilerimiz olarak öğeleri olsun isterdim
    mümkün olur olmaz. Ancak uluslararası posta teslimat, tam tahmin etmek zor
    çok kontrol edilemeyen faktörler olarak yaptığımız, transit gecikme var neden olabilir
    değil tüm posta ofisi bağlıdır, ne olacağını biliyorum.
    içtenlikle lütfen
    yurtdışı satıcı anlıyorum.
    lütfen üzülmeyin. Ben bizim postane irtibata ve araştırmak için onlara soracaktır
    Bu parsel, prosedür beklemek yardım eder misiniz, yaklaşık 20 gün sürecek
    20 gün daha bu? parsel eksik teyit eğer şüphesiz, ben de olacak
    Yine gemi veya tam geri ödeme.
    Sizin öneriniz nedir, pls, teşekkür öneriyoruz.
    lisa

• quote:

Orijinalden alıntı: kaçın tramessi

değerli arkadaş,
    Ben hala var değil duyduğuma çok üzüldüm.
    Ama tamamen endişe anlamak ve derinden tüm için özür
    rahatsızlık size tekrar neden oldu.
    sorumlu bir satıcı olarak, içtenlikle müşterilerimiz olarak öğeleri olsun isterdim
    mümkün olur olmaz. Ancak uluslararası posta teslimat, tam tahmin etmek zor
    çok kontrol edilemeyen faktörler olarak yaptığımız, transit gecikme var neden olabilir
    değil tüm posta ofisi bağlıdır, ne olacağını biliyorum.
    içtenlikle lütfen
    yurtdışı satıcı anlıyorum.
    lütfen üzülmeyin. Ben bizim postane irtibata ve araştırmak için onlara soracaktır
    Bu parsel, prosedür beklemek yardım eder misiniz, yaklaşık 20 gün sürecek
    20 gün daha bu? parsel eksik teyit eğer şüphesiz, ben de olacak
    Yine gemi veya tam geri ödeme.
    Sizin öneriniz nedir, pls, teşekkür öneriyoruz.
    lisa

- Google Translate: Ben bile böyle çevirmiyorum!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wmsnickers

Yardımlarınız için sağolun varolun, harikasınız

Rica ederim başka çeviri işiniz varsa yollayın yapayım,pratik oluyor bana da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 gün bekle yenisini yollayayım diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.