Şimdi Ara

İngilizce Çeviri İçin Yardım Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "During the 1990s, political economy in turn came under fire, as geographers began to criticize it for over-emphasizing the importance of economic forces relative to culture, for under-playing the importance of human agency in shaping socio-spatial structures, and for its inattention to gender."

Çevirisi için yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• up...
  • "Coğrafyacılar olarak aşırı altında ekonomik güçlerin önemini kültür göre, vurgu için eleştirmek-mekansal yapıları, sosyo şekillendirme ve insan Kurumu'nun önemi çalmaya başladı "1990'larda, ekonomi politik sırayla ateş altında geldi onun dikkatsizlik cinsiyet. "
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Paranoid~

"Coğrafyacılar olarak aşırı altında ekonomik güçlerin önemini kültür göre, vurgu için eleştirmek-mekansal yapıları, sosyo şekillendirme ve insan Kurumu'nun önemi çalmaya başladı "1990'larda, ekonomi politik sırayla ateş altında geldi onun dikkatsizlik cinsiyet. "

google translate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrNDoN -- 15 Mart 2010; 14:13:08 >
  • 90'lı yıllarda politik ekonomi coğrafya uzmanları tarafından, ekonomiyi kültürden daha önemli gördüğü, insanın sosyal düzene olan katkısını küçümsediği ve cinsiyete karşı duyarsızlığı yüzünden, eleştiri yağmuruna tutuldu.

Tam iyi olmadı, idare et artık, eklemeler falan yaparsın Genel bir fikir vermiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

90'lı yıllarda politik ekonomi coğrafya uzmanları tarafından, ekonomiyi kültürden daha önemli gördüğü, insanın sosyal düzene olan katkısını küçümsediği ve cinsiyete karşı duyarsızlığı yüzünden, eleştiri yağmuruna tutuldu.

Tam iyi olmadı, idare et artık, eklemeler falan yaparsın Genel bir fikir vermiştir

Çok teşekkürler dostum,ayırdığın zaman ve emeğin için çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil ingilizce yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.