Arkadaşlar yarın sınavım var. Sınavda bir sorunun izlediğimiz dizinin kısa çaplı anlatılması olacakmış. Ama kolay yollardan kısa kısa bir anlatım yapmam gerekiyor ve sizden yardım istiyorum anlatıcağım dizi the walking dead ben size kısaca özetin türkçesini yazayım sizde bunu ingilizceye çevirirseniz minnettar kalırım.
The walking dead amerikan korku dizisi serisidir. Konusunu çizgi romanlardan almıştır. 4 sezondan oluşuyor ve devam etmektedir. Her hafta yeni bölümleri çıkmaktadır.
Dizinin en önemli kahramanı Ricktir. Zombilerle dolu bir dünyada hayatta kalmayı planlayan bir dizidir. Yeni sezonda zombilerin dışında başka gruplarlada başları belaya giriyor heyecan dolu bir sezon olucak gibi gözüküyor.
Bu parçayı uygun anlaşılabilir ve çok zora kaçmadan çevirirseniz çok sevinirim cidden şimdiden herkese teşekkürler
selamlar ben diziyi duydum ancak izlemedim. dizin yabancı olması senin için avantaj bence. wikipedi'den aradığın özeti rahatlıkla bulabilirsin. mobil sitenin linkini paylaşayım. en.m.wikipedia.org/wiki/The_walking_dead sen normal wikiden bak. anlamadığın yer olursa sor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Fenomenon
selamlar ben diziyi duydum ancak izlemedim. dizin yabancı olması senin için avantaj bence. wikipedi'den aradığın özeti rahatlıkla bulabilirsin. mobil sitenin linkini paylaşayım. en.m.wikipedia.org/wiki/The_walking_dead sen normal wikiden bak. anlamadığın yer olursa sor.
Biliyorum hocam burda olduğunu ancak ben anlaşılabilir lise seviyesinde yazmak istiyorum daha doğrusu kendi cümlelerimmiş gibi olsun istiyorum çevirmek istediğim parçayıda yukarı yazdım ingilizceye çevirirseniz gerçekten çok iyi olur müsaitseniz tavi
The walking dead is an American scary tv serie.It was inspired from comics.It's consisted of four seasons and still continues.It is broadcasting weekly.
The hero of the tv serie is Rich who tries to survive in a zombi world.In the new serie it looks like we are going to see much more enjoable actions cause our here Rick gets into trouble with various groups of people.i am sure you will watch this serie without blinking your eyes. Enjoy.