Şimdi Ara

İngilizce Çeviri Hakkında Yardım !! Acil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın sınavım var. Sınavda bir sorunun izlediğimiz dizinin kısa çaplı anlatılması olacakmış.
    Ama kolay yollardan kısa kısa bir anlatım yapmam gerekiyor ve sizden yardım istiyorum anlatıcağım dizi the walking dead ben size kısaca özetin türkçesini yazayım sizde bunu ingilizceye çevirirseniz minnettar kalırım.

The walking dead amerikan korku dizisi serisidir. Konusunu çizgi romanlardan almıştır. 4 sezondan oluşuyor ve devam etmektedir. Her hafta yeni bölümleri çıkmaktadır.

Dizinin en önemli kahramanı Ricktir. Zombilerle dolu bir dünyada hayatta kalmayı planlayan bir dizidir.
    Yeni sezonda zombilerin dışında başka gruplarlada başları belaya giriyor heyecan dolu bir sezon olucak gibi gözüküyor.

Bu parçayı uygun anlaşılabilir ve çok zora kaçmadan çevirirseniz çok sevinirim cidden şimdiden herkese teşekkürler

• selamlar
    ben diziyi duydum ancak izlemedim.
    dizin yabancı olması senin için avantaj bence. wikipedi'den aradığın özeti rahatlıkla bulabilirsin.
    mobil sitenin linkini paylaşayım.
    en.m.wikipedia.org/wiki/The_walking_dead
    sen normal wikiden bak.
    anlamadığın yer olursa sor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

selamlar
    ben diziyi duydum ancak izlemedim.
    dizin yabancı olması senin için avantaj bence. wikipedi'den aradığın özeti rahatlıkla bulabilirsin.
    mobil sitenin linkini paylaşayım.
    en.m.wikipedia.org/wiki/The_walking_dead
    sen normal wikiden bak.
    anlamadığın yer olursa sor.

Biliyorum hocam burda olduğunu ancak ben anlaşılabilir lise seviyesinde yazmak istiyorum daha doğrusu kendi cümlelerimmiş gibi olsun istiyorum çevirmek istediğim parçayıda yukarı yazdım ingilizceye çevirirseniz gerçekten çok iyi olur müsaitseniz tavi
  • The walking dead is an American scary tv serie.It was inspired from comics.It's consisted of four seasons and still continues.It is broadcasting weekly.

The hero of the tv serie is Rich who tries to survive in a zombi world.In the new serie it looks like we are going to see much more enjoable actions cause
    our here Rick gets into trouble with various groups of people.i am sure you will watch this serie without blinking your eyes. Enjoy.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil ingilizce yardım
    6 yıl önce açıldı
    Kaynak İçin yardım
    3 ay önce açıldı
    DİL BÖLÜMÜ YARDIM
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.