Şimdi Ara

İngilizce Çeviri acil... adam laf attı galiba...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Your people are responsible for the genocide of the Armenians. You live in shame. Muhammad was an illiterate pedophile. Islam is fictional garbage. Muslims kill innocent women and children in their terror attacks. Why dont you go blow yourself up like a good muslim?

bunu sorcaktım şimdi anladım adam fena laf atmış youtubeden... Ya işte gelde şimdi gidip o adamı öldürme amerikada sonra öldürüyon diyolar ... Yanlış tanıyolar azını kırdımın herifleri gidio işgal ediyo ıraqı sonra onların askeri öldürüyolar islam terör oluyo.. Geri herif senin olmayan yere girersen herhalde !!Yok karıları çocukları öldürüyolarmış masumlarmış nası sorcağımı bilmiyorum ama bunun islamda olmadığını bu yapılanların farklı milletsel töreler olduğunu nasıl anlatıcam ona ? Son kısmı tam olarak anlamadım ..neden kendin için başka bişey yapmıyorsun iyi müslüman ? mı diyo... Harbi yumruğumla öldürecem böylelerini...

• Laf atmak denmez buna.Müslüman ve Türkler hakkında görüşlerini bildirmiş.Ancak görünen şu ki tamamen önyargılı ve sistematik düşüncenin etkisi altında.Bunun böyle olmadığını anlatman gerek ama İngilizcen iyi değil.Demek ki öylece bakacasın
  • @Atesmu

Dünyanın en düzenli , en güzel ingilizcesine de sahip olsan bazıları bunu anlamaz ... Gir adamın profiline bak sadece müslümanları kötüleyen şeyler yazmış...Ben ona Ermeni soykırımı olmadığını kanıtlarıylada anlatsam inanmıyacaktır ki zaten bu olmuştur tarih hocamızın söylediğine göre , fakat eşşeğe altın semer bağlasan yine eşşektir anlamazlar yani do you understund me ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoĞoLLar

@Atesmu

Dünyanın en düzenli , en güzel ingilizcesine de sahip olsan bazıları bunu anlamaz ... Gir adamın profiline bak sadece müslümanları kötüleyen şeyler yazmış...Ben ona Ermeni soykırımı olmadığını kanıtlarıylada anlatsam inanmıyacaktır ki zaten bu olmuştur tarih hocamızın söylediğine göre , fakat eşşeğe altın semer bağlasan yine eşşektir anlamazlar yani do you understund me ?

understund?
  • işte buna benzer bişi atesmu ... adamlar senin yaptın gibi sadece amaca hizmet ediyolar...söyledikleri her zaman doğru sanıyolar yane ingilizce bilmiyosun diyosunya...sanki tanıyosunya beni biliyosun neyse eşşek olayını hatırla söyle bi kendi kendine bişi değişmeyecek genede...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atesmu

quote:

Orjinalden alıntı: MoĞoLLar

@Atesmu

understund?

Aman ne komikkk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.