Şimdi Ara

İngilizce çeviri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu yazıyı Türkçe'ye çevirebilecek var mıdır? Şimdiden teşekkürler

I messaged the page last summer about my zombie apocalypse novel "GNASH" and never heard back. I'm an Active Duty Army soldier and "GNASH" is available on Amazon.com for Kindle and in print format at most major online booksellers. I'd appreciate it if you would please share the info with the fans of your page.

Quick summary: An ancient fundamentalist organization has chosen to lash out against its enemies by conducting several attacks simultaneously across the globe. One of the assaults unleashes a deadly virus within the Pentagon. When the virus mutates beyond anything the terrorists expected, the nation's capital is plunged into a violent zombie outbreak that threatens to infect everyone in the region. A desperate attempt to stop the potential global epidemic backfires as the infected survive a brutal pre-emptive strike and continue to wreak havoc on the human population when they reemerge from the bowels of the ruined city.

• Ben zombi kıyamet romanı "gıcırdatmak" geri duymadım hakkında geçen yaz sayfasını mesajla. Ben Aktif Görev Ordu asker değilim ve "gıcırdatmak" Kindle Amazon.com üzerinde mevcuttur ve en büyük online kitapçılarda baskı formatında. I Eğer sayfanızın hayranları ile bilgi paylaşmak lütfen eğer 'd takdir ediyorum.

Hızlı özeti: Eski bir köktendinci örgüt dünyanın saldırılardan biri genelinde aynı anda çeşitli saldırılar yaparak düşmanlarına karşı saldırmak için seçtiği teröristler beklenen ötesinde bir şey virüs mutasyonu, ülkenin başkenti Pentagon içinde ölümcül bir virüs salıverir ..bölgedeki herkesi bulaştırmak için tehdit şiddetli bir zombi salgını daldı. virüslü bir acımasız rüçhan grev hayatta ve bağırsakları reemerge zaman insan nüfusu üzerinde büyük hasara yol devam ederken potansiyel küresel salgın durdurmak için umutsuz bir girişim geri teperharap şehir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım google çeviride aynen bu şekil çeviriyor ve pek anlaşılır değil google translate
  • Kısacası: Bazı hatalar var lütfen düzeltin
  • İngilizce metinde mi hatalar var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noir06

İngilizce metinde mi hatalar var?

Yok. Kısaca çevirisi bu kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: noir06

Merhaba arkadaşlar bu yazıyı Türkçe'ye çevirebilecek var mıdır? Şimdiden teşekkürler

I messaged the page last summer about my zombie apocalypse novel "GNASH" and never heard back. I'm an Active Duty Army soldier and "GNASH" is available on Amazon.com for Kindle and in print format at most major online booksellers. I'd appreciate it if you would please share the info with the fans of your page.

Quick summary: An ancient fundamentalist organization has chosen to lash out against its enemies by conducting several attacks simultaneously across the globe. One of the assaults unleashes a deadly virus within the Pentagon. When the virus mutates beyond anything the terrorists expected, the nation's capital is plunged into a violent zombie outbreak that threatens to infect everyone in the region. A desperate attempt to stop the potential global epidemic backfires as the infected survive a brutal pre-emptive strike and continue to wreak havoc on the human population when they reemerge from the bowels of the ruined city.

hacı geçen yaz benim bu yazdığım romanı sayfama koydum haber verdim kimse iplemedi lan hani şu zombili kıyametli romanım adı da gnash. olum yamuk yapmayın bana ben asker adamım gidin amazona mı gidiyonuz kitapçıya mı gidiyonuz biyere gidin de alın şu romanımı. ha bide senin sayfandaki takipçilere de haber ver onlar da duysun. bak romanım şöyle başlıyo bu eski köktenci örgütlerden biri düşmanlarını saf dışı bırakmak için dünyanın 4biyanında saldırılara başlıyo. bunlardan biri pentagona virüs yaymak olmasın mı. sonra bu virüs sen bi kontrolden çık aman aman aman tüm washington zombilerle doluyo bi anda. bu zombilere hiçbişey de işlemiyo ha yakıyon yıkıyon yeniden diriliyo namussuzlar bu gidişle salgın dünyaya yayılcak. işte böyle başlıyo romanım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pirefokkes kullanıcısına yanıt
    İstediğim buydu teşekkürler
  • Merhabalar.
    Aşağıdaki yazıyı çevirebilirmisiniz rica etsem? Kısa özet geçseniz yeterli.
    Şimdiden teşekkürler.

The domain name, XXXXXXXXXXX.NET, is currently registered in an account with us, but not the account number that you have provided.
    Please check the domain name and be sure that we have the correct spelling for your domain name.
    Thank you for the opportunity to serve you
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.