Şimdi Ara

İngilizce bilmeyen adamın içler acısı hali

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var böyle birşey online oyunlarda.Niçin online oynadığı bilinmez zira takım oyunu olması gerektiği halde tek başına takılır,kimsenin ne dediğini anlamaz.Platoon girse hadi bir nebze,içlerinden biri ingilizce bilse yetebilir.Bir de tareti çevirip mal mal bakar ekrandan izlerseniz çok zevkli.Adını chat ekranında görünce kafa çevirir gibi taret çeviriyor arkadaş.ANqElOFDeattHH diye amele ingilizcesi nick alır ama "how are you " desen anama sövme der.
    Şimdi burda bu başlığı açtığım için çok taşlanırım belki ama lütfen ezik edebiyatı yapmadan bir düşünün.Online takım oyunları iletişim gerektirir .Ve avrupa serverinde oynuyorsan taban ingilizcedir.Aç super mario oyna,git internet kafede lan'dan counter strike oyna be kardeşim,ekrana bakma OÇ diye bağır etrafa.Neyine senin enternasyonel platformda oyun oynamak.

• bu oyunda ingilizce yazışan çok az gerçekten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

bu oyunda ingilizce yazışan çok az gerçekten

aynen
    lehçe ve fransızca havada uçuşur genellikle
  • Gecen Turk bir arkadas nickinden belli all noob, gold ammo yazdi. Yazik acidim kendisine daha sonra da toparlamaya calisti, gold ammo noobs. Toparladi bence, ne dersiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam sadece üç beş küfür biliyor ölünce başlıyor sövmeye. ama bazı takımlar vaki cidden sövülmeye layık yav. 6 tier hummel alıyorum. 8 tier maç atıyor elc amx gelip yatıyor adama spot diyorum no diyor bildiğin gel bana söv diyor. bir defa öyle pusmuş elc gittim vurdum acımadan
  • Gidin o zaman bi Türk klanına girin arkadaş. İnsan bi merak eder en azından. Acaba bunlar bana küfür mü ediyo? Ne diyolar diye. Git bi google translate'den olsun bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağ alttaki ufak haritayı takip edebilen, hangi tankla nerede duracağını, ne yapacağını, neyi nasıl vuracağını bilen biraz beyin sahibi her insan evladı rahatlıkla oynar. Bunun için İngilizceye ihtiyacı olan varsa beri gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Sağ alttaki ufak haritayı takip edebilen, hangi tankla nerede duracağını, ne yapacağını, neyi nasıl vuracağını bilen biraz beyin sahibi her insan evladı rahatlıkla oynar. Bunun için İngilizceye ihtiyacı olan varsa beri gelsin.

Güzel teselli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionare

quote:

Sağ alttaki ufak haritayı takip edebilen, hangi tankla nerede duracağını, ne yapacağını, neyi nasıl vuracağını bilen biraz beyin sahibi her insan evladı rahatlıkla oynar. Bunun için İngilizceye ihtiyacı olan varsa beri gelsin.

Güzel teselli.

Hadi benimki teselli diyelim de İngilizceyi iyi bildiği halde %50yi görememişlere ne diyeceğiz? Role Playing değil bu oyun. En son ihtiyacın olacak şey İngilizce. Zaten ihtiyacın olanı Türkçe olarak anlatıyor oyun sana ondan sonrası yaratıcılığına kalmış. Bildiğim kadarıyla yaratıcılık için ekstra lisana gerek yok çok bilmiş arkadaş.

• İngilizce bilmeyen derdini anlatmak için uğraşmasın diye komutlar koymuşlar. Türkçesi de var bir zahmet ne neymiş açıp bakıverin. Sonra da komutlarla oyunu oynayın atmosferi de daha güzel olur hem.

Güzel bir noktayı tutuyorsun. Oradan ayrılsan bileceksin ki takım düşecek. yardım tuşuna basıp yardım istiyorsun. Oyundan anlayanlar arkana diziliyor. Öte yandan iyi İngilizce bilen başka bir arkadaş ana avrat saydırıyor ne halt ediyosun orada diye. Öbürleri de katılıyor ona ha bire saydırıyorlar sana. Maç bitiyor takımın kazanıyor. 8, 10 bin spot hasarı vermişsin, maçı şampiyon olarak bitirmişsin. Sonra bazı mahçup olanlar gelip özür de diliyorlar.

İşte İngilizce bilmenin faydası. Bol bol küfür edip moral bozabilirsin mesela. beyin yok İngilizcen var ama ne işe yarayacaksa.. Halbusem iki üç tuşla bitirebiliyorsun işi. Ha takım kötü olur da kimse aldırmaz o komutlara. Orada İngilizcenin de faydası olmaz zaten. .

• Bu kadar içine oturacağını bilsem açmazdım konuyu :) .
  • Açmayaydın iyiydi yani tabi mubarek gün hem üzüldüm. Çok mahçup oldum bu utanç verici durumdan kurtulmak için bugün oyunu bırakıyorum. Tokat gibi cevaplar aldım sizden. Çok feci utaandım çok. Görsen halimi.
  • quote:

Açmayaydın iyiydi yani tabi mubarek gün hem üzüldüm. Çok mahçup oldum bu utanç verici durumdan kurtulmak için bugün oyunu bırakıyorum. Tokat gibi cevaplar aldım sizden. Çok feci utaandım çok. Görsen halimi.

İroninin dibine vurduğuna göre ifade edecek herhangi bir fikrin kalmamış,fakir edebiyatı yapmayacaksan hoş geldin sefa geldin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolucionare -- 15 Ekim 2013; 19:49:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionare

Var böyle birşey online oyunlarda.Niçin online oynadığı bilinmez zira takım oyunu olması gerektiği halde tek başına takılır,kimsenin ne dediğini anlamaz.Platoon girse hadi bir nebze,içlerinden biri ingilizce bilse yetebilir.Bir de tareti çevirip mal mal bakar ekrandan izlerseniz çok zevkli.Adını chat ekranında görünce kafa çevirir gibi taret çeviriyor arkadaş.ANqElOFDeattHH diye amele ingilizcesi nick alır ama "how are you " desen anama sövme der.
    Şimdi burda bu başlığı açtığım için çok taşlanırım belki ama lütfen ezik edebiyatı yapmadan bir düşünün.Online takım oyunları iletişim gerektirir .Ve avrupa serverinde oynuyorsan taban ingilizcedir.Aç super mario oyna,git internet kafede lan'dan counter strike oyna be kardeşim,ekrana bakma OÇ diye bağır etrafa.Neyine senin enternasyonel platformda oyun oynamak.

noob ve bi kaç kelime dışında kimsenin ne dediğini anlamadan oynayıp 1500 + efficiency e sahip arkadaşlarım var, onlar ne ola ki ? iletişim kuramadı diye adam ne yapacağını bilemeyecek mi ? mesela sen başkalarını mı dinlersin her zaman hamle yapabilmek için ? geçiniz . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardgamer34 -- 15 Ekim 2013; 21:57:01 >

• Yanlış düşünüyorsun diyorum züğürt tesellisi diyorsun, ironi yapıyorum fakir edebiyatı diyorsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_55773731/f_//tm.htm#56027566

Yav he he deyip geçiniz bu arkadaşı.
  • 1350 eff. ratingli ingilizce bilmeyen oyuncuyum. ancak bu konu sayesinde bu işin böyle yürüyemeyeceğini anladım. oyunu bırakıyorum arkadaşlar.

quote:

Aç super mario oyna,git internet kafede lan'dan counter strike oyna be kardeşim

online mario atılır. irtibat için pm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucizevi -- 16 Ekim 2013; 0:48:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucizevi

1350 eff. ratingli ingilizce bilmeyen oyuncuyum. ancak bu konu sayesinde bu işin böyle yürüyemeyeceğini anladım. oyunu bırakıyorum arkadaşlar.

quote:

Aç super mario oyna,git internet kafede lan'dan counter strike oyna be kardeşim

online mario atılır. irtibat için pm.

oyundaki nickim princessLover, ekleşelim
  • hardgamer34 kullanıcısına yanıt
    kullanıcı adın ingilizce. mario bile oynayamayacağız anlaşılan.
  • Gerçekten cehaletin savunulması ayrı bir garibime gidiyor.Açık ve net ingilizce bilmemenin hayatın tüm alanlarında dezavantaj olmasını kabullenememekten kaynaklanıyor sizin acınız.Yani istersen çok daha yüksek eff'li adam bul ingilizce bilmeyen.Yine senin dediğini kanıtlamaz.Bir kere benim söylediğim şey takımla iletişime geçemeyen adamın,-2013 yılında en temel ingilizce iletişimi becerememek zaten ayıp-benim savımı çarpıtıp ,benim demediğim bir şeyi tartışıyorsunuz.Bu resmen aptallıktır kusura bakmayın,eğitimsiz insanın tartışma biçimidir.Verdiğin örnek bile yanlış,neymiş spot yapmış da takıma faydalıymış da çoooook iyi oynamış da ingilizce bilmesinmiş.Niye bilmesin abi,bilince kendinizi britanya nın köpeği gibi mi hissedeceksiniz.Atın şu ezikliğiniz artık üzerinizden.
    Gerçekle yüzleşin,bu çağda dünya milletleriyle iletişime geçmeyi önemsizleştirmeyin.Böyle kabile mantığıyla bir yere varamazsınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.