Şimdi Ara

İNGİLİZCE BİLENLER ACİL YARDIMINIZ LAZIM ! ÇALINTI FACEBOOK ŞİFRESİ HAKKINDA..CİDDİ KONU...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ingilizcesi iyi olan birisi bana yardım edebilir mi,bir yere ingilizce olarak acil mail göndermem gerekli..Eğer yardımcı olacak olan varsa lütfen PM'den ulaşsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 29 Şubat 2012; 19:25:38 >

• Facebook'a mail atmam gerekli..Şifrem başka kişilerin eline geçmiş nasıl olduysa ve listemdekilerden para istiyorlarmış mesaj yoluyla..Şifre değişikliği yaptım ancak 24 saat sonra giriş yapabilrsin diyor ve eğer bu arada hala hesap açıksa insanları dolandırıyor olabilirler..Bu konuda facebook'a mail atıp eğer yapıyorlarsa hesabımı geçici olarak dondurmalarını isteyeceğim,konu bu..

Ekleme : Google translate çevirisi yollasam dondurun dediğim hesabı silerler Bu nedenle daha düzgün bir ingilizce metin yazmam gerekli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 29 Şubat 2012; 18:13:40 >

Orijinalden alıntı: sinekadam

sen buraya yaz türkçesini çeviren olur ben de çevirebilirim uzun olmazsa

Teşekkür ederim hallettim sanırım..İnşallah para gönderip zarara giren yoktur..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.