Bildirim
İngilizce altyazılı Türkçe film
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Divxplanet ve TurkceAltyazi.org sitelerine bakabilirsin, örnek olarak Babam ve Oğlum'un İngilizce altyazıları mevcut.
Amacın İngilizceni geliştirmekse Türkçe altyazıcı İngilizce seslendirmeli filmler veya İngilizce altyazılı İngilizce seslendirmeli filmleri izlemeni tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
Divxplanet ve TurkceAltyazi.org sitelerine bakabilirsin, örnek olarak Babam ve Oğlum'un İngilizce altyazıları mevcut.
Amacın İngilizceni geliştirmekse Türkçe altyazıcı İngilizce seslendirmeli filmler veya İngilizce altyazılı İngilizce seslendirmeli filmleri izlemeni tavsiye ederim.
Öyle çok denedim, anlamıyorum dediklerini -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
Amacın İngilizceni geliştirmekse Türkçe altyazıcı İngilizce seslendirmeli filmler veya İngilizce altyazılı İngilizce seslendirmeli filmleri izlemeni tavsiye ederim.
şahsen ingilizceyi geliştirmek için tr dublaj ingilizce altyazı daha faydalı diye düşünüyorum
tam tersi söz konusu olduğunda gerek aksan farklılıklarından gerekse ingilizce gibi bir dilde söyleneni anlamalarda problem oluyor ayrıca bu şekilde cümle kurma bilgimi bayağı geliştirdiğimi söyleyebilirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X