Şimdi Ara

İngilizce altyazılı Türkçe film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ingilizcemi geliştirmek için böyle filmler izlemek istiyorum.

Konuşmalar türkçe dublaj olacak ve altta ingilizce olarak yazılacak. Var mı böyle siteler ?

• Divxplanet ve TurkceAltyazi.org sitelerine bakabilirsin, örnek olarak Babam ve Oğlum'un İngilizce altyazıları mevcut.
    Amacın İngilizceni geliştirmekse Türkçe altyazıcı İngilizce seslendirmeli filmler veya İngilizce altyazılı İngilizce seslendirmeli filmleri izlemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Divxplanet ve TurkceAltyazi.org sitelerine bakabilirsin, örnek olarak Babam ve Oğlum'un İngilizce altyazıları mevcut.
    Amacın İngilizceni geliştirmekse Türkçe altyazıcı İngilizce seslendirmeli filmler veya İngilizce altyazılı İngilizce seslendirmeli filmleri izlemeni tavsiye ederim.

Öyle çok denedim, anlamıyorum dediklerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Divxplanet ve TurkceAltyazi.org sitelerine bakabilirsin, örnek olarak Babam ve Oğlum'un İngilizce altyazıları mevcut.

şahsen ingilizceyi geliştirmek için tr dublaj ingilizce altyazı daha faydalı diye düşünüyorum
    tam tersi söz konusu olduğunda gerek aksan farklılıklarından gerekse ingilizce gibi bir dilde söyleneni anlamalarda problem oluyor ayrıca bu şekilde cümle kurma bilgimi bayağı geliştirdiğimi söyleyebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türkçe altyazı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.