Şimdi Ara

İNGİLİZCE !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiil in : burst out laughing , see the funny side , black eye , spill a drink , break my nose

Ben:What happened to you? Where did you get that teribble 1)................?
    Tom:We had a party for my grandma's birthday.We were having a great time.Then I tripped and 2)................... all over her!
    Ben:What did she say?
    Tom:Luckily, she 3)............................
    She just 4)........................
    Ben:So how did you get hurt?
    Tom:Mum heard the laughing and came rushing out of the kitchen.The door hit me in the face and 5)...........................!
    Ben:Ouch!

Boşlukları doldururmusunuz ? Ödev de

PİNPHONE 5GS TV WİFİ NAVİ ÇİFT HAT ll Mobee net 7 s800 ll Arçelik 72 Ekran Tv ll Sony 4 GB MP3 ll 1 Gb Ram 128 Mb Ati Radeon Ekran Kartı ll 128 GB Hartdisk Asus Kasa ll 2 Gb Flaş disk (sandisk) ll

• 5 e black eyes gelecek
    3.See the funny side
    4.Burst out laughing
    5.Break my noise

Edit: Ha tabi fiiller past olacak. Onu da sen yap bir şeyler yapmış olursun en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekkiz -- 12 Nisan 2012; 20:30:17 >

Orijinalden alıntı: Sky32Walker

1.Black eye
    2.Spill a drink
    3.See the funny side
    4.Burst out laughing
    5.Break my noise

Hocam çok saol. Bir sorum daha olacak yapabilirsen çok makbule geçer :)

Fiil in : population , geed , sight , protect, shady , tunnels, decresing

The hedgehod has always been a common 1).............. in woodland areas in Europe. However, now the hedgehod 2)............. is 3)................ because people are destroying woodland for houses. Fortunately, some countries are now building 4)................. under roads to help 5)............... this spiky little animal? Well, if you see hedgehogs in you garden or around your neighbourhood, you can 6)........... them with dog or cat food. Also , try no to distrub the 7)........... places where hedgehods like to sleep, like leaves, grass and even bags of rubbish!
    PİNPHONE 5GS TV WİFİ NAVİ ÇİFT HAT ll Mobee net 7 s800 ll Arçelik 72 Ekran Tv ll Sony 4 GB MP3 ll 1 Gb Ram 128 Mb Ati Radeon Ekran Kartı ll 128 GB Hartdisk Asus Kasa ll 2 Gb Flaş disk (sandisk) ll

• 2.Population
    3.Decreasing
    4.Tunnels

6.Feed

Metinde ya da kelimelerde bi sıkıntı var kesin. Bunlar kesin doğru diğer kısımları bi kontrol et istersen.
    İngilizce dil kursu tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.