hava saldırısına gerek yok rpg-7 kullansalar yetermiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İngiliz polisi sahipli 2 adet Pitbull köpeğini sokak ortasında vurarak itlaf etti. (3. sayfa)

-
-
Bence sahiplerine sıkmaları lazımdı da neyse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece silaha el koymuşlar.
-
Hastanede kedi köpeğin ne işi var? İzmirde 2 hastanede gördüm. Bu hayvanlar mikrop yuvası değil mi? Nasıl sokarlar anlamıyorum. Ülke değil sanki tımarhane.
-
Yani işte kanun hukuk devleti böyle olur.Kanunlara kim karşı çıkıyorsa ben kanunda üstünüm diyorsa gözünün yaşına bakılmamalı bôyle.Yobaz kendinden başka hiçkimseyi düşünmeyen kanunlara saygısız insanların anlayacağı dil bu işte olması gereken bu.Kanuna göre Pitpull köpek sahibi olmak yasak veya güvenliksiz şekilde gezdirmek yasak herneyse hiç ônemli değil. Haberin detayından köpek insanlara saldırmış ve Polisde öldürmüş sahibinide tıkmış içeri adalet sağlanmış kanun yerine getirilmiş.Duyar kasmaya gerek yok olması gereken budur.Kim suç işliyorsa cezası neyse çekmelidir.Neymiş efendim insanlık dışıymış banane kanuna uyucaktı bana birşey olmaz demiyecekti.İnsanlar neyin doğru neyin yanlış olduğunu tartamıyor ondan sonrada herzaman madurum rolü.Kanunu çiğnerken mağdur olacağını düşünmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 10 Mayıs 2023; 8:28:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pitbull yasak çoğu ülkede. Görüldüğü yerde itlaf kararı var. Kurallar çok sıkı. İngiltere ve ABD'den bir kaç örnek linkini verdim lütfen bir göz atın.
Çocuk bahçesine ve yakın yerlerde tasmasız gezdirmek yasak. Sokakta "kendi köpeğini" beslemek yasak. Lİsans almanızi köpekle beraber eğitim almanız gerekiyor vs vs. Bunlar sahipli köpekler için ki her cins de serbest değil (pitbull heryerde yasak)
Sokak köpeği ya da hayvanı diye bişey zaten yok. Avrupa'da da yok, ABD'de Kanada'da da yok onu bırak eski sovyet ülkelerinde de yok. Bir tek TR'de var :/
Dogs in the Royal Parks - The Royal Parks
NYC Dog Laws – Everything New York Dog Owners Need to Know - Boogie the Pug
-
Burası Diyarbakır, burada da insanlar haftasonları çocuklara saldırmaması için köpekleri vuruyor :)
Kardes sen hangi kafayi yasiyorsun ? Yasak bu irk yasak ! Goruldugu yerde vurulmasi lazim normalde.Hala gelmis yok babana kossa naparsin diyor...
-
Kopegi nasil solculuga bagladin ? Kafaya bak...
-
Afferim ingiliz polisine.Dogru olani yapmislar.O balkondan bagiran Oh moy goood diyen 3iqlarida iceri tiksalarmis keske.
-
Kapalı alanda sigara içmek te yasak, vurulan biri oldu mu?
Kapalı alanda sigara içmekle, seni öldürmesi çok olası bir köpeği aynı kefeye mi koydun gerçekten.
Ülkenin kanunlarında olana laf edemezsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BBF65CCC -- 10 Mayıs 2023; 12:24:45 > -
Yanlışınız var, Hindistan'da durum Türkiye'dekinden bile beter. Ha orada açıkça köpeğe tapanlar var, o ayrı mesele; burada ise henüz üstü kapalı yapıyorlar o işi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 10 Mayıs 2023; 12:33:53 > -
MEdeni ülkelerden bahsediyorum. Hindistanda 200 milyon kişinin kimliği bile yok
-
Türkiye "medeni ülke" statüsünde olmadığı için bence Hindistan'la kıyaslamakta sorun yok. Tabii bu "medenilik" meselesi çok çetrefilli, genelde Batılı değerlere uyan ülkeler için kullanılıyor; ama tabii gelişmişlik desek daha doğru olur. Türkiye gelişmişlik endeksinde Avrupa/ABD gibi ülkelerden ziyade Hindistan gibi ülkelere daha yakın.
-
Hocam yapma Gürcistan'da Azerbaycan'da bile 1 tane sokak hayvanı yok. Geçtim batıyı, Kanadayı.. TR'de istila resmen..
-
Buna laf anlatamazsin.Cehalet bu ulkenin en buyuk sorunlarindan birisi.
-
E tamam, ben de Türkiye'deki durum Hindistan'la kıyaslanır diyorum. Hindistan'da artık başıboş köpek/zararlı hayvan sorunu kontrolden çıktığı için insanlar gece sokağa çıkamıyor. Hatta geçenlerde güpegündüz bir üniversite profesörünü parçalamışlardı. Türkiye'de de durum çok ciddi ve Hindistan olmaya doğru gidiyor; ama böyle bir zihniyet dünyanın hiç bir yerinde yok. Resmen sorunu görmezden gelip, çözüm isteyenlere de düşman kesiliyorlar. Köpeklere insandan fazla değer veren, çocuğu yerine koyan psikolojik sorunlu güruh maalesef "Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmş" deyimini doğruluyor.
-
cinyetleri araştırırken, eğer çok benzerlik bulurlarsa hemen profilleme yaparlar ki seri katil olayı mı değil mi anlamayı sağlarlar.
malesef sol profili ortaya çıkarınca kedi veya köpek tapar çıkıyorlar.
şöyle örnek vereyim: kedi kızın elini parçalar ağzını açmaz. bir bebek veya ufak çocuk koşarken takılıp düşse çarpsa , aynı kız delirir...
"cocugh yapmayın" diyen çocuk sesi sevmediğini bahane eden adam , evinde köpek anıra anıra duvarları yıksa rahatsız olmaz.
bunlar genelde solcu tiplerde görülen ortak özelliklerdir. sağcı adam tutucu olduğu için aile yapısına bağlıdır ve ailede çocuk en önemlisidir.
-
Diğer cins köpek sahiplerini tenzih ederim ama pitbull, doge argantin vb köpek sahiplerinin çok büyük bölümü it, kopuk tayfası ve bu köpekleride yanlarında silah bulundurur gibi tutuyorlar. Tehlikeli ırklar dışında sahipli köpekler geçekten çok sevimli ve cana yakın oluyor.
Olayın başını bilmemekle beraber sahibi polislere bağırarak köpekleride kullanıyor. Düzgün adam olsa köpekleri arkada bir direğe vs bağlayıp polislerle derdini konuşurdu. Bir adam 2 pitbulu hayvan sevgisinden değil silah sevgisinden dolayı yanında dolaştırıp millete kışkırtır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X