11 Eylül Perşembe günü öğrenci vizesi için konsolosluğa başvurdum... iki haftada cevap gelir dediler. Ancak arayan soran yok... Elime verdikleri e mail adresinden elimdeki numara ile pasaport işlemlerimi sorguladığımda ortaya bu çıkıyor "Arrived at the Istanbul Visa Application Centre WorldBridge Office" Bunun karşılığı ise işlemlerimin bittiği ve gidip evraklarımı vermiş olduğum yerden almamı söylüyor ama bazı arkadaşlar dediki o hep öyle yazıyor. Seni arayacaklar dedi... Acaba beni arayacaklarmı şimdi arayacaklarsa beklemek daha mantıklı çünkü şimdi kalkıpta İstanbul'a Kocaeli'den gitmek ve eli boş dönmek hiç mantıklı değil... Bilgisi olan varsa sevinirim ...
Ararlarmı yoksa internetteki bu uyarı gitmöek için yeterlimi ?
İngilizi bilmiyorum ama avusturya konsolosluğu bir problem olduğunda arıyordu gerçi bir kere aradı ;ama bence aramalarını bekle.
"Arrived at the Istanbul Visa Application Centre WorldBridge Office"
Bu ibare başvurunuzun hala işlemde olduğunu belirtmekte
eğer içiniz rahat değilse, aracı kuruma bir telefon açın ve bilgi isteyin dicem ama oda ücretli malesef. size gün vermemişlerse kesin ararlar endişelenmeyin
İlk defa vize alıyorsanız. İngiliz konsoloslugunda biraz uzun sürebilir. Biraz daha bekleyin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme