Şimdi Ara

İngiliz Bulldog?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde bakmak üzere köpek alıcam.Türde karar kılamadım.Aslında en çok istediğim tür Doberman fakat sürekli evde olamıyacağım ve diğer aile fertlerinin zarar görmesinden de çekindiğim için vazgeçtim.Şuan Bulldog üzerinde yoğunlaşmış durumdayım.Köpek eğitimi hakkında yeterli donanıma sahibim.Sert mizaçlı güçlü bir köpek olmasını istiyorum.Fazla hareketli olması benim için büyük bir dezavantaj olacaktır.Bu sebeplerden dolayı İngiliz Bulldog benim için en iyi tercih gibi gözüküyor.

İnatçı, insanlarla iyi geçinen bir ırk olduğunu biliyorum.Esas merak ettiğim, koruma ve bekçilik konusunda nasıl acaba?Bir doberman kadar bu konularda başarılı olmasını beklemesemde, zili çalan bir yabancıya tepki göstermemesi beni ciddi şekilde üzer.Sizlerinde İngiliz Bulldog hakkında ki fikirlerinizi almak istiyorum.Savunma ve bekçilik özelliği olan diğer türler hakkında da gelebilecek tavsiyelere açığım.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cdmpf -- 22 Ekim 2010; 20:06:58 >

• pek bilgi sahibi değilim ama bu ufacık canavarın eskiden dövüştürüldüğü ve bir boğayı bile boğabildiğini okumuştum haliyle savunması baya etkilidir die düşünüorum
    romalılar bi zamanlar bu hayvanların sokaga cıkarılmasını bile yasaklamışlar zincirlere fln vuruolarmış çok vahşi ve güçlü kan döken bir hayvanmış o zaman die okudum bikaç yerde yinede dikkat edin üstünde patronun siz oldugunu hissettiremzseniz saldırgan olabilir.
  • eger eve cok fazla adam gelecekse bulldogu pek dusunme bence cunki bulldog cok ozurlu bir tur
    hersey cok ama cok gec ogreniyor mesela rottweiler labrador veya alman kurdu cogu seyi 4-5 kere dogru yaparsaniz kapar ama bulldoglara 40-50 kere yaptirirsan yene anlamaz(ama bu tabi imkansiz demek deil)
    adi ustunde bulldog boga kopegi ..bulldog neredeyse en cok bakima ihtiyac duyan kopek ,,hergun bir bez ile temizlenmeli,,ve cok fazla hastaliga karsi acik bir kopek turu.
    ben yerinde olsam alman kurdu alirdim ,,,neden mi,,cunki alman kurdu kapida birisi olursa hic dusunmez sahibimi yoksa baska bir kopekmi aninda havlar
    ama mesela rottweiler olsa onlar daha sakindir,,herseyi yerinde yapan bir tur,,,bakarlar eve gelen kim ona gore saldirirlar
    eger apartmanda kopeginin havlamasi pek problem degilse her hangi bir kopek turunu alabilirsin
    yani dostum hangi kopek turunu istiyorsan onu alnede olsa o kopegi sen alacaksin baskasi deil
    sadece cok dikkatli ola hangi kopek turunu alirsan al iyice arastirmani yap ve onu evde rahatca besleyebilecekmisin dusun

• bulldog salak gibi duruyor bence de
  • dogo arjantin taavsiyemdir evdede bakabilirsin ama yeterince ilgilenmen lazımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fahrerrrr -- 8 Kasım 2010; 1:46:18 >
  • bulldog çok emek ister ama çok şirin bir köpektir.
  • Merhabalar arkadaşlar tam bir hayvanseverim küçüklüğümden beri birçok hayvan baktım köpekte bakmışız (hem de danua) ama hatırlamıyorum ve kedi köpek sevgisini doya doya yaşayamadım malum anneler şuan 16 yaşındayım ve liseye gidiyorum üniv geçince yani hayatım biraz düzene girdiğinde bir ingiliz bulldog almak istiyorum ve ona her türlü imkanı sağlayabilirim çok rahat etmesini ve formda kalmasınıda sağlayacağıma eminim ve hevesim geçince asla onu sokağa atma gibi bir davranışta bulunmam ki ben küçükken babam danua ma böyle yapmıştı bakamayınca (maddi açıdan değil bahçeli bir evimiz yoktu ve ananem ve babannemde istemiyordu bahçeli evleri olmasına rağmen) ben çok fazla üzülmüştüm bu köpek allah korusun bir gün ölene kadar yaşlanıncaya kadar onunla olacağıma garanti ederim pahalı ve masraflı köpekler ama para konusunu halledebilirim her neyse asıl konuya gelelim zaten köpeği 2 3 sene sonra alacağım sadece araştırma yapıyorum ve para biriktirmeye başladım bir iki yere sorduğumda köpeğin fiyatının 2000 tl olduğunu ve gerekli malzemelerinde 500 tl kaliteli malzeme alırsam 1000 1500 tl tutacağını söylediler bu fiyat bir ingiliz bulldog için pahalımıdr sizce ve köpeği aldığımda ve almadan önce neler yapmam gerekir birde ingiliz bulldog sahibi arkadaşlar benle tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayvansever26 H kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bu ücret fazla degil. İngiliz bulldog dişilerinin çoğu kısır doğduğu için, ayrıca kocaman kafalari yüzünden genelde sezeryan doğum yaptiklarindan fiyatları diğer ırklara göre biraz pahalı. Onun dışında bu ırkın göz,burun, kalça gibi çok fazla hastalığa açık olduğunu unutmamak lazım (ileride sana bayaa bi masraf çıkarabilir.) beslenmesine gelince tavuk vermemelisin. Evdeki yemekleri de vermenin tavsiye etmiyorum.

Eğer bu bütçeleri karsilayabileceksen ve inatçı kişiliğini de umursazsan kesinliklile bilmelisin ki çok ama çok özel bir ırktır. Sahibiyle duygusal bağ kurmaya başladıktan sonra eğer doğru egitilmisse komuta bile gerek kalmaz. Anlar. Çok sevdiğim, çok asil, çok kibar, çok duygusal ama is savunmaya geldiğinde korkusuz bir canavara donusen ırktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dalmaçyalı,saint bernard,basset hound,beagle,jack russel, gibi cinslere baktınız mı bu arada sizin için en doğru cins labrador olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.