Şimdi Ara

İNG PERFORMANS ODEVİM LUTFEN YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ing performans odevı olarak my home 'yı aldım evımı tanıtacam sizden istedıgım lütfen bunun ingilizcesnı yazarmısınız?:

Benim apartmanda şirin bir evim var. Girişi normal büyüklükte top oynuyacak kadar geniş . girişin hemen sağında mutfak var mutfak balkonunda ufak 4kişilik yer var .Mutfakta kucuk bir tv var.mutfagın hemen sağında benim odam var. odamda tv ve calısma masam var ayrıca buyuk bir balkon var ve salonada açılıyor. odamda bilgisayar oynuyabılıyorum gitar çalabiliyorum tv izleyebiliyorum top bile oynuyorum . odamın da hemen sağında buyuk bir salon var. salonda buyuk bir sehpa var.Ayrıca salonda misafirler ve ozel günler ıcın yemek masası var . salonun sağında bir koridor ve dümdüz gıdınce abimin yatak odası var. abimin odası normal buyuklukte ,ufacık bir balkonu var.abimin odasına varmadan önce sağda yatak odası ve solda normal boylarda banyo var ve banyoya varmadanda kucuk bir lavabo var.yatak odası büyükçe bir oda genellikle soğuk olur. yatak odasında ufak bir 2.banyo var ve büyükçe bir balkonu var. benim evim böyle evimi çok seviyorum.
    Lütfen çevirin acil

• quote:

Orijinalden alıntı: umutcan428

Arkadaşlar ing performans odevı olarak my home 'yı aldım evımı tanıtacam sizden istedıgım lütfen bunun ingilizcesnı yazarmısınız?:

Benim apartmanda şirin bir evim var. Girişi normal büyüklükte top oynuyacak kadar geniş . girişin hemen sağında mutfak var mutfak balkonunda ufak 4kişilik yer var .Mutfakta kucuk bir tv var.mutfagın hemen sağında benim odam var. odamda tv ve calısma masam var ayrıca buyuk bir balkon var ve salonada açılıyor. odamda bilgisayar oynuyabılıyorum gitar çalabiliyorum tv izleyebiliyorum top bile oynuyorum . odamın da hemen sağında buyuk bir salon var. salonda buyuk bir sehpa var.Ayrıca salonda misafirler ve ozel günler ıcın yemek masası var . salonun sağında bir koridor ve dümdüz gıdınce abimin yatak odası var. abimin odası normal buyuklukte ,ufacık bir balkonu var.abimin odasına varmadan önce sağda yatak odası ve solda normal boylarda banyo var ve banyoya varmadanda kucuk bir lavabo var.yatak odası büyükçe bir oda genellikle soğuk olur. yatak odasında ufak bir 2.banyo var ve büyükçe bir balkonu var. benim evim böyle evimi çok seviyorum.
    Lütfen çevirin acil

Sana yardımcı olmuştum neden ikidebir yeni konu açıp yeni metinlerle yardım istiyorsun

• Haklsıın sımdı yenı duzelttımm ufak değişklk yaptım yukarda bakrsn o yüzdende duzelttım sımdı konu sılınıyormu bılmıyorum ben? @KaLaaa

Yardımın ıcınde cok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutcan428 -- 29 Aralık 2013; 12:47:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni tel icin yardim lutfennn!!
    20 yıl önce açıldı
    ARKADASLAR LUTFEN YARDIMM
    6 yıl önce açıldı
    yardiimmm acil lutfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.