Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.739
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

Odeabank 14.50 yaptı. Yok mu arttıran :)

Bankacılık hizmet ücretleri olmasa iyi
    ING Bank e-turuncu hesap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 4 Mayıs 2017; 13:15:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 3 aydır kullanıyorum henüz hesap işletim ücreti kesilmedi. Daha uzun zamandır kullanan arkadaşlar da kesilmediğini söylüyolar ama ilerde ne olur bilmem.

• radko kullanıcısına yanıt
    Normalde olmuyor, en azından bende olmadı diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

Normalde olmuyor, en azından bende olmadı diyebilirim.

Peki sistem nasıl e-turuncu olayın aynısımı geçerli?

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    4000 TL yı vadesiz hesapta bırakmak gerekiyor. Oksijen hesabın avantajlı olması için en az yüz bin lira üzeri para olması gerekiyor. Daha az paralar için turuncu daha avantajlı.

• Aynen hocam hesaba 103-104 arası bi miktar atınca 4000 boşta kalacağı için getirisi 13.90 civarı bi orana geliyor.

Şuan 60 -104 arası için Odea, 60 altı için İNG daha avantajlı.

• Odeo bank çöp çıktı yine en iyisi ing

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    104k için odea 13.95 oran var. 80k altı için bile ing uygun denebilir. aslında sınırın 5 10k yakınında değilsen odeayla uğraşma diye düşünmek lazım. onun dışında her türlü ing alır.

4000 gibi kesintileri bırakmadığı sürece odea bu kıt şube sayısıyla tercih edilmez. yinede üstü zorlayan bi alternatif.olması iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün itibarıyla eft işlemlerinden 6,91 gibi bir tutarda komisyon ücreti kesilmeye başlamıştır. BSMV de cabası. 1 yılım hemen hemen dolacak ilk defa ing de olumsuz bir şey yaşadım.

• kans1903 kullanıcısına yanıt
    dun (5 mayis) eft yaptim ve ucret falan odemedim. gec eft yapmis olmayasiniz?

• Turuncu hesabımı bayadır kullanmıyorum. Bunu kapatıp hoşgeldin faizinden faydalanıp e-turuncu açabilirmiyim hemen? Online işlemlerden mobil uygulamadan açılıyormu? Para yatırma çekme nasıl atm-şube?

• metintekin kullanıcısına yanıt
    Benzer şekilde önce turuncu hesap kullanıp faiz oranı düştükten sonra parayı başka bankaya taşımış sonrasında internet şubesinden e-turuncu hesap açmıştım. 1 yılı aşkın süredir de avantajlı faiz oranından yararlanıyorum.

Bazı arkadaşlar turuncu hesap kullandıktan sonra e-turuncu hesap açanların +1 yıl avantajlı faizden yararlanamayacağını yazmıştı. Eğer denerseniz sonucu bizimle paylaşın lütfen çünkü Temmuz'dan sonra bi yakınıma e-turuncu hesap açıp 1 yıl daha yararlanmayı düşünüyorum.

• Daha önce turuncu hesabım vardı. Ancak sonradan kapattım. Dün itibari ile müşteri hizmetlerinden e-turuncu hesabı açtırdım. Bugün para yatıtdığımda faiz%6,5 gösterdi. Anlayacağınız bana hoşgeldin demedi.

• Bu e turuncu hesap acmak icin sadece nettenmi basvuru yapmak gerekiyor ? Ayrica ben daha once turuncu hesap acmistim 2 ay sonra e turuncuya cevirdim fakat suan hosgeldin faizi vermiyor 9 falan vermekte banada hosgeldin demedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsm248 -- 7 Mayıs 2017; 14:12:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

dun (5 mayis) eft yaptim ve ucret falan odemedim. gec eft yapmis olmayasiniz?

5 Mayıs Saat 16 civarında yaptım hocam. İNG bank şikayet bölümüne yaşadığım durumu yazdım. Bakalım ne cevap gelecek.

Bugün EFT yapan arkadaş olursa haber edebilirse sevinirim.
  • kans1903 kullanıcısına yanıt
    suan eft yaptim ucret 0. dedigim gibi sizinki gec eft den dolayi kesilmis bir ucret.

• suicide kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sorun çözüldü: 16:00'dan sonra geç EFT olarak işlem ücreti alınmış ben 17:00 olarak biliyordum. 17:00 ise o günkü faiz gelirini kazanmak için para yatırmada ki son saatmiş. Bunu 1 sene sonra öğrenmiş olsam da kendimi kutluyorum
  • İlk defa ING'de hesap açacağım. E-turuncu hesap sadece internet üzerinden mi açılıyor?
  • suspectum S kullanıcısına yanıt
    Evet

• Evet sadece netten aciliyor e turuncu

Ben de acacagimda kart eve geldiginde evde olmazsam ne olacak ? Acanlar bi zahmet bu surec nasil isliyor anlatabilirmi
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.