< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ING Bank e-turuncu hesap (320. sayfa)

-
-
Evet. 19 idi. Bugün hiç bir bildirim olmadan 18.5 'a düşmüş görünüyor.
-
Turuncu ekstra kart ile spotify, netflix vs. ödeyebilen var mı ?
-
Pazartesi bütün mevduatımla ing den çıkıp anadolubanka geçiyorum.faizi haber vermeden değiştirecek kadar ahlak yoksunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu ing ne biçim bankaymış valla pişman oldum, ing müşterisi olalı 3 ay bile olmadı ama başka banka arayışına girdim.. adamlar müşteri kaybetmek için çok iyi çalışıyorlar bravo!
Pazartesi günü olmasa bile bayramdan sonra mutlaka çıkış yapacağım ing'den, merkez bankası politika faizi 19; ing'nin turuncu ekstralılar için verdiği hoşgeldin faiz oranının en az 19.50 olması gerekirken faizi 18.50'ye düşürüyorlar.
Ezgi Mola ile yaptıkları reklam anlaşmasının paralarını müşterilerden çıkaracaklar galiba...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 7 Mayıs 2021; 19:36:20 >
Turuncu ekstra kartim bugün geldi, hemen internet harcamalarina açtım ayarlar kısmından. T'ye para atayim dedim "bu kartla uygulamalara para yükleme yapamiyorsunuz. Ayarlardan düzeltin" tarzında hata aldım.
İlk kez bi banka kartından böyle uyarı aldim. Canli desteğe yazdım saçma sapan cevap verdi. Nasıl düzeltilir bu bilen var mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eski müşteriye % kac veriyorlar
İş Bankası'na ait uygulamalarda açılıp kapatılabilen "para transferi benzeri işlemler" onayını ING uygulaması seçenek olarak sunmuyorsa müşteri hizmetlerini arayıp açtırmalısınız veya kartınızı bir kere fiziksel pos'ta kullanmalısınız...quote:
Orijinalden alıntı: Luard7
Turuncu ekstra kartim bugün geldi, hemen internet harcamalarina açtım ayarlar kısmından. T'ye para atayim dedim "bu kartla uygulamalara para yükleme yapamiyorsunuz. Ayarlardan düzeltin" tarzında hata aldım.
İlk kez bi banka kartından böyle uyarı aldim. Canli desteğe yazdım saçma sapan cevap verdi. Nasıl düzeltilir bu bilen var mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşteri avcısı eski asker bankası; yalnız Ezgi Mola'ya akıtıyorlar açıklaması hafif kalır, sadece kendilerine, yer yer doymazlar...quote:
Orijinalden alıntı: uncrowned kingBu ing ne biçim bankaymış valla pişman oldum, ing müşterisi olalı 3 ay bile olmadı ama başka banka arayışına girdim.. adamlar müşteri kaybetmek için çok iyi çalışıyorlar bravo!
Pazartesi günü olmasa bile bayramdan sonra mutlaka çıkış yapacağım ing'den, merkez bankası politika faizi 19; ing'nin turuncu ekstralılar için verdiği hoşgeldin faiz oranının en az 19.50 olması gerekirken faizi 18.50'ye düşürüyorlar.
Ezgi Mola ile yaptıkları reklam anlaşmasının paralarını müşterilerden çıkaracaklar galiba...
Adını ING yapınca hiçbir şey değişmiyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim hala %17 - kredim var diye olabilir. -
teb 19. ingden çekmek şart oldu
-
-
İNG e-turuncuya bugün saat kaça kadar yatan tutar bayramda faiz işler, bilgisi olan var mı?
-
Müşteri hizmetleri bugün saat 5 e kadar dedi. Pazartesi yansır faiz dedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam gerek kalmadı Enparaya attım hepsini. -
Faiz bugun 16,50 ye dusmus. Hesabi 2 hafta once actik 18,50 olarak basladik. Sebebini bilen var mi?
Benim hala %17
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turuncu ekstra yani +2 puanın koşulu olan , geçen ay boyunca banka kartı ile 1000tl harcama yapmamışındır..quote:
Orijinalden alıntı: Hazan
Faiz bugun 16,50 ye dusmus. Hesabi 2 hafta once actik 18,50 olarak basladik. Sebebini bilen var mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X