İng banka kartı 1500e 750 (kişiye özel olabilir) - BİTTİ
-
-
haydaaa mayısı kaçırmışız bana da gelmiş. geçen ay gamepad almıştım güzel olurdu :( 1600 yerine 800 tl ödemiştim, bununla 50 tlye inerdi.
iyzico ile kombolanırsa güzel olur
https://www.iyzico.com/kendim-icin/yaz-kampanyasi (geçerli yerlerin tamamını uygulamadan görebilirsiniz, feneriumda geçiyor örneğin)
iyzicoda yeni müşteriyseniz 1500 tl harcarsanız ilk alışverişe 500 tl iade alırsınız
%25 kampanyasından 375 TL iade alırısnız
750 de ingden alırsınız
1500 tllik alışveriş yapıp 1500 tllik mal almanıza rağmen üstüne bir de 125 tl para kazanırsınız.
iyzicoda mevcut müşteriyseniz 375+750 alırsınız 1500 tllik alışveriş 375 tlye gelir.
İYZİCO ANA KONU: https://forum.donanimhaber.com/iyzico-ana-konu--159864394-192
YAPILACAKLAR: İyzicoda kampanyalara katıl, ing kartına para yükle kartını iyzicoya ekle, ödeme aşamasında masterpass gibi iyzico seç oradan ing kartını seç ödemeyi yap iadeleri al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 3 Haziran 2025; 12:58:10 >_____________________________ Sonyboy kudurtucu.
Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.
FIFA Online 4 [ANA KONU]
-
Teşekkürler hocam bana Özel gelmiş değerlendirelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
çok şaban bir banka, geçen ay kontrol etmiştim, yoktu uygulamada, Allah bilir ay bitmeye son 5 gün falan koydular oraya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şu kampanya bi de bana gelse kafamı kıracam.
_____________________________ -
Turuncu ekstra programına kayıt olmak gerekiyor
Turuncu ekstra programı için kaç para yatırmak gerekir ve hemen devreye giriyor mu yoksa bi sonraki ay için mi faydalanılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
arkadaşlar öncellikle size bir tüyo vereyim, kaç tane banka uygulamanız varsa gün içinde hepsine günde en az 1-2 kere mümkünse daha fazla giriş yapıp ilk önce ve sadece kampanyalar bölümüne girin bi gezip çıkın başka yere girmeyin, yapay zeka sizin ilk önce ve sadece kampanyalarla ilgiliendiğinizi anlayacak ve zamanla size kampanyalarla ilgili bildirimler teklifler gelecek. şayet kredi bölümünr girerseniz zamanla kredi ile ilgili teklifler gelecektir. ben bu yöntemle çoğu bankadan kişiye özel teklifler geliyor tavsiye ederim. bu ing banada geldi katıldım ancak bildirim bugün geldi kampanya ise mayıs ve haziran diyor mayıs ayı geçtiği için buna dair mail atıcam bankaya manuel tanımlamaları için olur olmaz bilemem ama görecez neticesini.
kampanaya katılın ve şartlar için açık ve kayıtlı olduğunuz e-turuncu hesabınız olacak o kadar. para yatırmaya gerek yok. banka kartınız ile tek seferde değil toplamda 1500 ve üzeri harcarsanız 30 hazıranda 750 tl iade gelecek. banka kartıyla fiziki yada sanal, veya QR ile de olur her türlü harcama dahil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozalylmaz -- 3 Haziran 2025; 14:34:42 >_____________________________
-
hocam bununla uğraşmaya ne gerek var? harcama yapacaksak kontrol ediyoruz, diğer durumlarda da birbirimize haber veriyoruz. bak mesela hiç aklımda yokken illa ki kampanya gelir diye 1800 tlye forma almadım, şimdi iadelerle forma 600 tlye gelecek
_____________________________ Sonyboy kudurtucu.
Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.
FIFA Online 4 [ANA KONU] -
turuncu ekstra programı aktif olması gerekmiyor mu? Yani 17.500 tl den fazla bir parayı bir gün hesapta tutmak gerekiyor
_____________________________ &amp;amp;amp;quot;Benim için müzik uykularımdaki rüyalarım gibidir, sadece ben görürüm, hissederim, yaşarım, unuturum, hatırladıklarımı aktarırım, yorumlarım... bazı rüyalar da gerçek olur. müzik iyi yada kötüdür, bir tercih yapmak ise hayattır.&amp;amp;amp;quot; Erkan Oğur... -
@ modifix06 ; hayır turuncu ekstrayı para yatırmaya beklemeye gerek yok , sadece turuncu ekstra programına dahil olman gerekiyor yani hesabının açık olması gerekiyor para girip girmemesi önemli değil, mh ye sordum eminim.
@ victoribarbo ; herhangi bir şey almak istediğinde önce banka uygulamalarına girip acaba ne indirim var diye baktığında bankanın %90 ihtimalle genel kampanyalarını görürsün tam o anda baktığında sana özel genelde çıkmaz. ama ara ara girer bakarsan bir zaman sonra sana özel kampanalar çıkar . kişiye özel kampanyalar durduk yere herkese her zaman çıkmıyor, bankanın radarına giren kişilere rastgele çıkıyor radara girebilmek içinde ara ara kampanyalara göz atmak gerekiyor, ama seçim senin tabi sana denk geliyorsa bişey diyemem

_____________________________ Sonyboy kudurtucu.
FIFA Online 4 [ANA KONU] -
-
3 gün önce söylenseydi 😭
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
+1 kampanya bölümü bomboş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bu kampanya onlineda geçiyor mu nerede harcayabilirim ?
_____________________________ -
Mayıs ayının sonlarında bakmıştım kampanya yoktu, şimdi Mayıs Haziran olarak gözüküyor dalga geçiyorlar herhalde
üstadım teşekkür ederim banada gelmiş sayende nasiplenelim.
_____________________________ SercioZ -
Kampanyadan faydalanabilmek için turuncu ekstra programına kayıt olmak gerekli yazıyor ama tıklayınca geçen ay 4500 TL ve üzeri harcama yapmadığınız için turuncu ekstra plus avantajlarından yararlanamiyorsunuz diyor. Kampanya için Mayıs ve Haziran ayında 1500 TL harcamak gerekmiyor muydu zaten?
Forumdaşlar banka kartım kaybolmuştu dün yenisini istedim. Kartlar hangi kargo şirketi ile gönderiliyor bilgisi olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
çok şaban bir banka, geçen ay kontrol etmiştim, yoktu uygulamada, Allah bilir ay bitmeye son 5 gün falan koydular oraya
|
Benzer içerikler
- ccleaner pro key
- office ürün anahtarı ücretsiz
- tübitak promosyon kodu
- soruyu bil 4 gb internet kazan vodafone
- mis tereyağı yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
iOS
Android