Şimdi Ara

ING Bank Teknotekno kredi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar az önce teknosadan alışverişimi tamamladım aynı site üzerinden teknokrediye başvurdum,başvurduktan ortalama 5 dk sonra telefonuma şu mesaj geldi:
    2449TL sepet tutari icin basvurunuzun on degerlendirmesi olumludur.Dilerseniz 15000TLye kadar onaylanmis kredinizi ING Bank subelerinden kullanabilirsiniz.
    şimdi bu kredimin onaylandığı anlamına mı geliyor.yanımda tapu falan götürmeme gerek varmı?bide eve mektup gelmesini istemiyorum böyle birşey mümkünmü acaba :D
    başvuran arkadaşlar vardır.herkese aynı mesajı mı gönderiyor bu adamlar :D yoksa direk olumsuz sonuç verebiliyorlarmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Amosis

arkadaşlar az önce teknosadan alışverişimi tamamladım aynı site üzerinden teknokrediye başvurdum,başvurduktan ortalama 5 dk sonra telefonuma şu mesaj geldi:
    2449TL sepet tutari icin basvurunuzun on degerlendirmesi olumludur.Dilerseniz 15000TLye kadar onaylanmis kredinizi ING Bank subelerinden kullanabilirsiniz.
    şimdi bu kredimin onaylandığı anlamına mı geliyor.yanımda tapu falan götürmeme gerek varmı?bide eve mektup gelmesini istemiyorum böyle birşey mümkünmü acaba :D
    başvuran arkadaşlar vardır.herkese aynı mesajı mı gönderiyor bu adamlar :D yoksa direk olumsuz sonuç verebiliyorlarmı?

hocam ben ögrenciyim sigortalı işci değilim 7 aydır 3 adet kredi kartımı düzenli ödüyorum 750 tl lik lenova telefon icin kredi cıkmadı sen nasıl becerdin ? 2 kere başvurdum 2 side olumsuz bu işin yöntemi nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: meftunmerhum

quote:

arkadaşlar az önce teknosadan alışverişimi tamamladım aynı site üzerinden teknokrediye başvurdum,başvurduktan ortalama 5 dk sonra telefonuma şu mesaj geldi:

hocam ben ögrenciyim sigortalı işci değilim 7 aydır 3 adet kredi kartımı düzenli ödüyorum 750 tl lik lenova telefon icin kredi cıkmadı sen nasıl becerdin ? 2 kere başvurdum 2 side olumsuz bu işin yöntemi nedir ?

Hocam bende öğrenciyim ama adıma Kayıtlı arazi üzerinden çiftçilik kaydım var ve SGK pirimimi her ay 300 lira kendim ödüyorum ayrıca adıma Kayıtlı 4-5 tane daha taşınamaz mal var.sanirim bunların sonucunda hemen onay verildi.ayrica 1 kredi Kartı kullanıyorum finansbanktan oda surekli limit arttırın icin mesaj gönderiyorlar ben kabul etmiyorum.
    Telefona toplu para vermek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amosis -- 15 Şubat 2015; 2:20:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ne olacağımı söyleyyim sana migrosa git taze kredi standı olana ordan şifre ile gönder 15.000 onayın zaten gelmiş çat onay mesajı gelecek banka seni orda anında arayıp gelir adres bilgibi alacak sözleşmeye imza atacan migrosda hesap kartını verecek senin görevli anında para hesabına geçecek olay bu yada arayan banka görevlisi spracal 15.000 hepsini mi istiyon yada siz belirleyin evrak falan yok 4 dk içinde işlemin biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.