< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ING 4,000 TL Nakit Promosyon (2. sayfa)

-
-
Kampanyadan ilk kez turuncu hesap açan diye başlıyor bu ifade garip bi ifade. Ilk kez turuncu hesap açtık ama ekim gibi açtık e icinde hic para atmamış ve kredi olmasaydı biz tamam mıydık? Garip garip ifadeler yahu
Kredi varsa olmaz hocam öyle görünüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millet bir şeyi eksik yapsın da ödemeyelim diye kampanya yapmışlar resmen. Yok o öyle olmalı ama bu da böyle olmalı falan. Zaten sigorta işi bozuyordu, uzak durmak en iyisi hocam benim için eyvallah.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu ingye sorarsın şartlarda yazan bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bıktım bu
İNeG bankanın
turuncu
muruncu
ayaklarından
Kampanya olsun diye yine bir İNeGlik yapmışlar
Kaç kereler bolbol veya bonus kredi kartı talep ettim nedense reddediliyor ilginç olan biri de kart basımı hazırlanıyor diyor aylardır geleceği de yok zaten
oysa ki diğer bankalar hep limitimin peşinde zırt pırt 120.000'e yükseltelim mi diye sorup duruyorlar ama limit yükseltmek istedim bankalarda gıcıklığına limit vermiyorlar 120bin limit veren neye göre nasıl veriyor limit yükseltmeyen niçin yükseltmiyor anlaşılmış değil
bu ineG bankada kredi kart mart veresi yok
Sanki çok da lazımdı vaktiyle Pegasus kart aldık onuda kart aidatlı diye yenilemedim yenisini de göndermediler iptal ettiler diyedir herhalde
Ezgi mola reklamlarda oynasın ama bizi kandırmasın
güzel kadın canım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 16 Ocak 2025; 0:0:54 >
Amma saçma bir kampanya olmuş. Sevr anlaşması mı yapıyorsun promosyon kampanyası mı belli değil. Hepsini geçtim sigorta ne alaka, bu kadar absürtünü ilk defa görüyorum …
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 yıllık poliçe süresi dolmadan önce kasko sigortasının iptal edilmesi durumunda kalan süreye ait prim iade edilir.
Parayı cebe aldıktan sonra kasko iptal edebilirsiniz.
-
Ben başvurmak için aradım. Sigorta fiyatları çok fazla. En uygunu sağlık sigortası. O da 5600 lira. Yani İNG saçma sapan bir kampanya yapmış.
Bende alamadım önce vadesize yolladıgım için bütün hesaplarımı kapatacağım çok saçma bir uygulama
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben aradım MH konuştum. Sigorta seçenekleri arasında en ucuzu bana çıkan 6300 TL ile tamamlayıcı sağlık sigortası idi. Onu 30 ocakta yaptıracağım 3 ay açık kalacak.1 Mayıs itibariyle 4000 TL yattığı ertesi günü tamamlayıcı sağlık sigortasıni iptal ettireceğim. Toplamda 3 ay kullanmış olacağım. Aylık 525tl ye 3 ay içinse 1575 TL ye tekabül ediyor. Kısacası 2500 TL net kar. 3 ay için bence temiz para. Ben şahsen yapacağım . Ayrıca troy kredi kartı ile markette her 500 e 100 veriyor toplam 400 puan veriyor. 400 u de alınca hem kredi kartını hem sigortayı hemde hesabı komple kapatırım
Kapatınca sorun olmaz değil mi arkadaşım?
Yoo dostum sorun olmaz. Ben 29-30 Ocak gibi yapacağım sigortayı. Sigortalar gün hesabıyla ödenir . Yaptığın sigorta 365 gün için geçerlidir hangi gün çıkarsan kalma günlerin parası geri iade edilir. Emin olmak istiyorsan MH ye de sorabilirsin iadesi nasıl yapılır diye. Sana derler verdiğin para 12 aya yani 365 güne bolunur iptal ettiğin tarihten kalan günler aylar iade edilir.
düzeltme: sigortayı yapmak için son gün 31 ocak değil 31 mart imiş, haliyle bende martın 26-27 si gibi yapacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozalylmaz -- 20 Ocak 2025; 9:32:12 >
sigortayı iptal ettirince nakit promosyon borç olarak yansır.
-
arkadaşlar ben az önce mh yı aradım tüm detaylarını sordum, mh lerde kampanya ile ilgili toplantı onlara anlatmıslar mh ler bızım adımıza tum soruları sormuslar ve öğrenmişler. şimdi sonuç olarak kampanyaya katılmak ve ilk parayı göndermek için son gün 31 ocak, ama sigortayı yaptırmak için ise son gün 31 mart. zaten ocak şubat ve martta toplam 3 ay yanı 3 kere para gönderecez. sigortayı ise son ayın son günü bile yapsanız olur ama emniyetli kalmak için sigortayı 26-27 mart gibi yaptyırın aralarında en ucuzu tamamlayıcı sağlık sigortaası. mesela sigortayı 27 martta yaptırdınız diyelim, 30 nisanda ödülü aldınız aldıktan sonra 1 mayısta sigortayı iptal ettirin toplamda 27 marta ile 1 mayıs arası 35 gün kullanmış olacaksınız 365 gün - 35 gün geri kalan 330 günlük tutar size geri iade edilecekmiş. hal böyle olunca kampanya katılabilir kıvama gelmiş oluyor. tamamlayıcı sağlık için 35 günlük tutar aşağı yukarı 570 tl ediyor yanı 3.500 tl temiz net kar bence kaçırmayın.
-
30 nisanda ödülü aldıktan sonra sigortayı iptal edebilirsin borç olarak yansımaz, bi b.k bilmiyorsan bari sus milletin kafasını karıştırma. koşullarda da ödülden sonra iptak durumunda borç yansıtılır diye bişey yazmıyor, daha okuduğunu bile anlamayan zihniyet yorum yapmaya millete akıl vermeye çalılıyor
-
Bir önceki 2000 TL ye katılanlar buna dahil olamıyor mu?
bir öncekileri bilmiyorum. kampanya koşullarını okuyup yorumlamak lazım,
-
Bir öncekine katılanlar faydalanamaz
Edit: mh ile teyit etmedim ama @skandal arkadaşın uyarısı ile katılma durumu olduğu nu anladım @skandal tşkler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 20 Ocak 2025; 19:13:27 >
Giren para 17500 olucak .para çekerkende 17500 hepsini çek .demek istiyor .kredi kartı .fatura gibi şeyleri burdan ödeyemezsin diyor .ben böyle anladım
-
bir önceki kampanya ile ilgili birşey yazmıyor.sadece 31 aralık 2024 itibaren turuncu hesabında para olmasın koşulu var.vadesiz hesabınızda para olabilir.çünki promosyon ödemeleri vadesize yattı .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X