Şimdi Ara

ING 2.000 TL Nakit Promosyon geri geldi... (İlk kez faydalanacaklar ve yeni müşteriler) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü, 2 Mobil
5 sn
885
Cevap
54
Favori
73.854
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1...21...404142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öyle gerçekten helal olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    ...... numaralı şikayet kaydıma istinaden tarafıma yapılan telefon dönüşünde; kampanya süresi içinde faturaların tahsil edilmiş olması gerektiği, tahsilat gerçekleşmediği gerekçesiyle 1.000 TL tutarındaki ek promosyonun yatırılmadığı tarafıma iletildi.

1.000 tl ek promosyon alan arkadaşlar kampanya süresi icinde sizin faturaların tahsilatı yapılmışmıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 10 Eylül 2026; 19:8:23 >
  • economist52 kullanıcısına yanıt

bende düşündüm yeni ing'li olmayı ama bu fatura olayı çok muğlak, düzenli ödenmediği takdirde parayı geri alırız yazmışlar. yani 10 ay telefon faturası ödendi diyelim, 11. ay numara taşıma yaptım 12. ayda da fatura çıkmadı... yani burdan anladığım 1 ay fatura ödemesi yapılmadı diye ödülü geri alıyorum dese kimse bir şey diyemeyecek. çok keyfi geldi bana. yani en azından fatura talimatı 1 sene duracak, en az 6 defa ödemesi yapılmış olmalı dese anlarım... ayrıca bazen düşük tutar nedeniyle fatura çıkarmıyorlar mesela, sonraki ay 2 aylık fatura çıkıyor.. böyle bir durumda da yine ödülü geri aldım diyebilecek.. o yüzden şimdilik vaz geçtim. sabit oraya bağlanıp düzenli ödenecek faturam yok

yeniden gelen kampanyada katıl butonu var. geçen sefer katıl butonu var ise ben katıl tıklamadım, eyvah eyvah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 11 Eylül 2026; 11:7:32 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

katıl butonunu fark etmedim hocam, kayıt açtık bakalım müşteri memnuniyeti adına yatırırlarsa yatırırlar yoksa 5x 2500 çöp

ING 2.000 TL Nakit Promosyon geri geldi... (İlk kez faydalanacaklar ve yeni müşteriler)
    ING 2.000 TL Nakit Promosyon geri geldi... (İlk kez faydalanacaklar ve yeni müşteriler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 13 Eylül 2026; 13:6:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Talimatli faturam var kaldirirsam 1000 TL geri alacaklar ama dursa ben telefon da faturalidan faturasıza geçtim orda Dursun talimat sorun olur mu

Süre bitimi sonrası geri alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 13 Eylül 2026; 13:8:42 >

• FOCUSSTYLE kullanıcısına yanıt

evet birkaç gündür öyle

FIFA Online 4 [ANA KONU]
  • Bugün davet ile arkadaşımı üye yaptım. 2500 bana 2500 ona gelecek sanırım 3 ay sonra ama bir de üye olduktan sonra ona ekstradan gelir getirmesi karşılığında 3000, 2 fatura ile de 2000 tl toplam da 5000 lira kampanya verdi ve ona da katıldık. Benim davet kampanyası ile bu yeni üye kampanyası birleşir ona 5500 mü gelir deneyen oldu mu?

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Bugün davet ile arkadaşımı üye yaptım. 2500 bana 2500 ona gelecek sanırım 3 ay sonra ama bir de üye olduktan sonra ona ekstradan gelir getirmesi karşılığında 3000, 2 fatura ile de 2000 tl toplam da 5000 lira kampanya verdi ve ona da katıldık. Benim davet kampanyası ile bu yeni üye kampanyası birleşir ona 5500 mü gelir deneyen oldu mu?

birleşiyor hocam benim davet ettiğim arkadaşlar bu şekilde iki kampanyadan faydalandı

FIFA Online 4 [ANA KONU]
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Hadi inşallah iyi o zaman 😁

Bankacılık işlemlerinize 4.500 TL nakit ödül fırsatı!

Günlük bankacılık işlemlerinizi yaparken kazanmak çok kolay!

1-30 Eylül 2026 tarihleri arasında, vadesiz hesabınızdan 2 yeni Otomatik Fatura Talimatı verin, talimatlarınız tahsil edilsin ve vadesiz hesabınızdan ya da şirket kredi kartınızdan en az 15 işlem gerçekleştirin. Toplam 4.500 TL nakit ödül kazanın.

Üstelik 15 işlem hedefinize ulaşırken günlük bankacılık işlemlerinizi kullanabilirsiniz:

Karekod işlemleri
    EFT, havale, FAST ve döviz transferi işlemleri
    Kredi, fatura ve kredi kartı borç ödemeleri
    MTV, SGK ve diğer kurum ödemeleri
    Döviz ve altın alım-satım işlemleri

Otomatik Fatura Talimatı vermek için "Ödemeler" menüsünden Fatura Ödemeleri > Otomatik Ödeme Talimatları > Yeni Talimat Ekle adımlarını takip edebilirsiniz.

Kampanya koşulları
    Kampanyadan yalnızca şahıs işletmeleri yararlanabilir.
    Kampanya 1 – 30 Eylül 2026 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanyadan yararlanabilmek için kampanya dönemi içerisinde vadesiz hesabınızdan 2 yeni Otomatik Fatura Talimatı vermeniz ve vadesiz hesabınızdan veya şirket kredi kartınızdan en az 15 işlem gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
    Kampanya kapsamında verilen Otomatik Fatura Talimatlarının vadesiz hesabınızdan otomatik olarak tahsil edilmesi ve iptal edilmemesi gerekmektedir.
    15 işlem koşulunun sağlanmaması ve yalnızca Otomatik Fatura Talimatlarının tahsil edilmesi veya 15 işlem koşulunun sağlanıp Otomatik Fatura Talimatlarının tahsil edilmemesi durumunda kampanyadan yararlanılamaz. Nakit ödüle hak kazanılabilmesi için her iki koşulun da birlikte sağlanması gerekmektedir.
    Kampanya kapsamında; karekod işlemleri, EFT, havale, FAST ve döviz transferi işlemleri, kredi, fatura ve kredi kartı borç ödemeleri, MTV, SGK ve benzeri kurum ödemeleri ile döviz/altın alım-satım işlemleri 15 işlem koşuluna dahildir.
    Yükleme esnasında kampanya kapsamında verilen Otomatik Fatura Talimatlarının aktif olması gerekir. İptal edilip yeniden verilen Otomatik Fatura Talimatları kampanyaya dahil edilmez. 2 adetten fazla Otomatik Fatura Talimatı verilmesi veya 15 adetten fazla işlem gerçekleştirilmesi durumunda ek bir nakit ödül kazanılmaz.
    Kampanyadan her müşteri yalnızca bir kez yararlanabilir. Kampanya kapsamında kazanılabilecek nakit ödül tutarı 4.500 TL ile sınırlıdır.
    Kampanya koşullarının eksiksiz olarak sağlanması halinde 4.500 TL nakit ödül, Otomatik Fatura Talimatlarının tahsilatının gerçekleşmesinin ardından takip eden ay içerisinde vadesiz hesabınıza yüklenir.
    Talimatın verildiği tarihten itibaren bir yıl içerisinde Otomatik Fatura Talimatının iptal edilmesi durumunda, ilgili nakit ödül tutarı iade alınır.
    Aynı dönemde birden fazla kampanyaya hak kazanılması durumunda yalnızca en yüksek hak edişli kampanyadan yararlanılabilir.
    ING, kampanyayı önceden bildirimde bulunmaksızın durdurma ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

• glory34 kullanıcısına yanıt

Sirket kartınız varsa faydalanabilirsiniz diger hesapta da da gözüküyor bu kampanya ama sirket hesabı yok mlsf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 15 Eylül 2026; 14:31:37 >
    Vadesiz hesabınızdan ya da şirket kredi kartınızdan diyor. Ama birçok bilinmeyen var, faturalar 1 sene kalacak ama her ay otomatik ödenmek zorunda mı yazmamış. 15 işlem EFT ile de oluyorsa, 15 kere 1 TL EFT yapsak olur mu.. Bunda sayaç yok şimdilik o yüzden belirsiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 18 Eylül 2026; 23:8:25 >

geçen ay davet ettigim kisi gözüküyordu potansiyel kazanc vs diye bu ay bende hic gözükmedi sayaç, sadece davet kodu gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex7 -- 19 Eylül 2026; 14:5:53 >

hocam benimde referansla davet ettigim kiside arkadasını getir kampanyası devam ederken 5000 lira promosyonu kampanyası cıkmıstı fakat kampanya detaylarında arkadaşını getir kampanyası ile birleştirilmez yazıyordu bende o zaman için canlı desteklede teyit etmistim ama arkadasını getir kampanyasından sonra 5000 promosyona katılabilirsiniz demişlerdi.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.