Şimdi Ara

Infrared Isıtıcıların Dalgalarını Kamera ile Görebilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ısıtıcılar hangi dalga boyunca enerji veriyorlar ve kameralar hangi dalga boyu aralığını gösterebiliyorlar? Kamerayı ısıtıcıya tutup bir şey görmeye çalışan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neselihayalet kullanıcısına yanıt
    Biliyorum da ısıtıcıya tutunca nasıl bir görüntü ortaya çıkıyor onu merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Biliyorum da ısıtıcıya tutunca nasıl bir görüntü ortaya çıkıyor onu merak ediyorum.

Hocam mobil sürümden yazıyorsun, bir zahmet tutuver :) Ya da bilgisayaırnda webcam vs bir şey vardır.
  • neselihayalet kullanıcısına yanıt
    Isıtıcı yok hocam. :)

• quote:

Kumandada deneyebilirsin :D Veya evkur tarzı yerlerde bir deneme yapabilirsin :D Tam ısıtıcı dönemi, evde donuyoruz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: neselihayalet

quote:

Kumandada deneyebilirsin :D Veya evkur tarzı yerlerde bir deneme yapabilirsin :D Tam ısıtıcı dönemi, evde donuyoruz :D

Kumandayı biliyorum hocam. Yani merak ettiğim ısıtıcı tutunca kamera komple ışın mı gösteriyor ne oluyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu ısıtıcılar hangi dalga boyunca enerji veriyorlar ve kameralar hangi dalga boyu aralığını gösterebiliyorlar? Kamerayı ısıtıcıya tutup bir şey görmeye çalışan var mı?

Sakın deneme kameran bozulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanotel

quote:

Bu ısıtıcılar hangi dalga boyunca enerji veriyorlar ve kameralar hangi dalga boyu aralığını gösterebiliyorlar? Kamerayı ısıtıcıya tutup bir şey görmeye çalışan var mı?

Niye bozulsun? Yaydığı enerji belli. Galiba deneyen yok. Benim bir şekilde denemem lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nanotel

quote:

Niye bozulsun? Yaydığı enerji belli. Galiba deneyen yok. Benim bir şekilde denemem lazım.

Az önce note 2 ile tuttum bi değişiklik olmadı kamerada aynen gösterdi
  • Teşekkürler. Deneyen çıktı sonunda. Hiçbir farklılık yoksa sanırım ısıtıcının gönderdiği ışınların dalga boyu ile kameranın taradaığı dalga boyu tutmuyor. Araştırayım ben bunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.