1200volt 40amp 40HFR120 DİYOT ve kutup değiştirici (monofaze) şalter kullanarak 2500w infared sobayı iki kademeli hale getirdim sonuç iyi önceden açınca yanıyor kapayınca donuyorduk:) geçi soba dimmerli idi ya servis sonrası rezistans değişmiş dimmer i sökülmüş olarak geldi, bu kısmı uzun hikaye
quote:
Orijinalden alıntı: semih37
1200volt 40amp 40HFR120 DİYOT ve kutup değiştirici (monofaze) şalter kullanarak 2500w infared sobayı iki kademeli hale getirdim sonuç iyi önceden açınca yanıyor kapayınca donuyorduk:) geçi soba dimmerli idi ya servis sonrası rezistans değişmiş dimmer i sökülmüş olarak geldi, bu kısmı uzun hikaye
Merhaba, bu şekilde yapıldığında 2000 watlık bir ufoyu kapatma gereksinimi duymadan ayarını kısık açabilir miyiz? elektronik devre ve elemanlar konusunda bilgim yok. Bekar yaşadığım için elektrik faturasını azalta bilmek adına tabi bunu ufoyu devamlı aç kapa yapmadan kullanımı yüksek veya az ayara getirmek istiyorum bu çözüm olabilir mi ? ve konuyla ilgili bilgi paylaşımı yapabilir misiniz ? Bu yaptığınız ufo'nun hangi devresine bağlanıyor şayet ufoda tek bir alan var ufak kapalı ve o alanın cıkışı ufonun oda sıcaklığına göre yanıp sönmesini ayarlayan bir malzemeye bağlı yardımcı olursanız çok sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme