Şimdi Ara

İNFOTEK HDP-01 40 GB DİVX-DVD-MP3-VCD-WMA-JPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.infoteks.com.tr/hddplayer.asp bu sitedeki alet ile ilgisi bilgisi olan arkadaşlar varmı? Bu aleti alınca bir sinema sistemine sahip olmalımıyız yoksa bu alete kolanları takınca bitiyormu. Çok bilgi yok sitede yada benim bu konularda yeni olmam dolayısıyla çok fazla anlayamadım... Bu alete ilerde çıkacak yeni codec ler felan dahili 40-80-120 gb hafızası olduğu için yapılabiliyormu?

• 5+1 DOLBİY DİGİTAL SİSTEMLERE STERİO BAGLANTI

kardeş, bu cümleyi web sayfasından aldım. şu cümle bile bulaşmaman için yeterli bir sebep. aleti ithal edenlerin bile alet hakkında bilgisi yok.

aşağıdaki cümleyi de katalog resminden aldım, hala gülüyorum:

İnfotek, sadece altyazı değil; Türkçe dil desteğide sunar. Yani Türkçe filmleri herhangi bir altyazı dosyasına gerek kalmadan orjinal haliyle izlemeniz mümkün.

ama alet güzel birşeye benziyor. ciddi bir ithalatçısı olsa düşünülebilir.
  • Teşekkürler. Sanırım bu aletler piyasada daha çok yeni bakalım neler görüceğiz ilerde. Ben voxline alıp kara geçicem yada sony dav serisinden birini alıp riske giricem. Hadi hayırlısı...
  • bence de voxline iyi seçim, bütçeni sarsmaz. eğer pahalı ama kaliteli olsun istiyorsan Sony yerine Pioneer 380 modelini tavsiye ederim. tabi kalite göreceli bi kalite. bundan daha pahalı olan dvd playerlar da var. ama onlar hi-end sistemler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluebee -- 4 Ocak 2006 22:40:08 >
  • Merhaba ;

Forumda arama yolu ile bu konuyu buldum, gerçi biliyorum ama olsun :)

http://forum.donanimhaber.com/m_3278695/mpage_1//tm.htm#3278695
  • Arkadaşım verdiğin linkte sohpet 3-4 ay önce sonlanmış. Biz bu alet ile ilgili yeni bilgi ediniyoruz. sormak istediğim şey bu aleti 5+1 ses sistemi ile kullanmak için kolon dişında anfi vs.. başka donanımlara sahip olmalımıyız. Yoksa kendisi 5+1 ses çıkısını destekliyormu? Birde yeni divx formatları için update olayı varmı üzerinde yani bir bilgisayar gibi çalışıyormu hdd si içine codec yüklemesi yapılabiliyormu. Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gargi Can

Arkadaşım verdiğin linkte sohpet 3-4 ay önce sonlanmış. Biz bu alet ile ilgili yeni bilgi ediniyoruz. sormak istediğim şey bu aleti 5+1 ses sistemi ile kullanmak için kolon dişında anfi vs.. başka donanımlara sahip olmalımıyız. Yoksa kendisi 5+1 ses çıkısını destekliyormu? Birde yeni divx formatları için update olayı varmı üzerinde yani bir bilgisayar gibi çalışıyormu hdd si içine codec yüklemesi yapılabiliyormu. Teşekkürler...

YAKLASIK 4 AYDIR BU CİHAZI KULLANIYORUM.Herhangi bir hoparlor sistemine bağlantı yapman mumkun.Cok ozellikli olmasına gerek yok mesela 2+1 bi speekerın var onun bilgisayara giren ucunu cihazın yesil bi girişi var buraya takarak ses alman mumkun.5+1 bi ses sitemini dusunursek cihazın içerisinden cıkan bir kablosu var bu üç uçlu bir kablo.Sarı ,Kırmızı ve Beyaz.Bir ucuda gene cihazın uzerindekii yeşil girise takılıyor hemen goze çarpıyor zaten.Sarı olan uç gorüntü beyaz ve kırmızılar ise ses olarak kullanılıyor.Cihaz AC3 ses formatını okuyabiliyor yani (5+1 ses dosyalarını okuyor) fakat sesi dısarı verirken FL-FR-LF-LR-CENTER olarak bolmuyor.Bunun için 5+1 ses sistemlerinin L ve R cıkışlarını kullanıyorsun sadece.Ama ses sisteminde analog donusturucu ozelligi yani kucuk bir anfikator varsa bu sesi 5+1 ses kalitesine yakın bi şekilde alman mumkun Tum kolonlarını çalıştırabiliyorsun yani.Center daki sesleri ilginç ama sanki 5+1 deki gibi konuşma ve on sesler olarak verebiliyor.on sesleri on hoparlorlere arka sesleride arka hoparlorlere yayıyor.Evdeki dvd playerımdada aynı şeyleri yapmayı denedim ama onda bu kadar performanslı olmadı.Arac içerisinde ise inanılmaz derecede farklı sonuçlar alabilirsin ses konusunda.Anfiye bağlantı yaparak kullanımıda mumkun.Ama çıkış olarak dolbiy digital degilmiş.Aldıgım yer bunu soylemişti.Divix codec leri konusundada en son guncellemeler yapıldı denilmişti gene alırken.Divx 6.0 ile sıkıstırılmıs bir kac film denedim bunlarıda actı su ana kadar codec problemi yasamadım ama net bişey demekte yanlış tabi.Performansı bekledigimden daha iyi.Film geçişleri cok hızlı bi cd den okutmak gibi degil yani. alyazı fontları türkçe karekterleri destekliyor.Otg ozelligi cok basarılı.AKTARIM hızına gelince diyecek bisey yok.Goruntu kalitesi derseniz VGA çıkısından aldığım görünrü kalitesi gercekten coook cook iyi.Büyük ekran tv lerde bunu dahada iyi hissediyorsunuz.
    Biraz yardımcı olabilmişimdir umarım.Aklıma gelenler bu kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YAKLASIK 4 AYDIR BU CİHAZI KULLANIYORUM.Herhangi bir hoparlor sistemine bağlantı yapman mumkun.Cok ozellikli olmasına gerek yok mesela 2+1 bi speekerın var onun bilgisayara giren ucunu cihazın yesil bi girişi var buraya takarak ses alman mumkun.5+1 bi ses sitemini dusunursek cihazın içerisinden cıkan bir kablosu var bu üç uçlu bir kablo.Sarı ,Kırmızı ve Beyaz.Bir ucuda gene cihazın uzerindekii yeşil girise takılıyor hemen goze çarpıyor zaten.Sarı olan uç gorüntü beyaz ve kırmızılar ise ses olarak kullanılıyor.Cihaz AC3 ses formatını okuyabiliyor yani (5+1 ses dosyalarını okuyor) fakat sesi dısarı verirken FL-FR-LF-LR-CENTER olarak bolmuyor.Bunun için 5+1 ses sistemlerinin L ve R cıkışlarını kullanıyorsun sadece.Ama ses sisteminde analog donusturucu ozelligi yani kucuk bir anfikator varsa bu sesi 5+1 ses kalitesine yakın bi şekilde alman mumkun Tum kolonlarını çalıştırabiliyorsun yani.Center daki sesleri ilginç ama sanki 5+1 deki gibi konuşma ve on sesler olarak verebiliyor.on sesleri on hoparlorlere arka sesleride arka hoparlorlere yayıyor.Evdeki dvd playerımdada aynı şeyleri yapmayı denedim ama onda bu kadar performanslı olmadı.Arac içerisinde ise inanılmaz derecede farklı sonuçlar alabilirsin ses konusunda.Anfiye bağlantı yaparak kullanımıda mumkun.Ama çıkış olarak dolbiy digital degilmiş.Aldıgım yer bunu soylemişti.Divix codec leri konusundada en son guncellemeler yapıldı denilmişti gene alırken.Divx 6.0 ile sıkıstırılmıs bir kac film denedim bunlarıda actı su ana kadar codec problemi yasamadım ama net bişey demekte yanlış tabi.Performansı bekledigimden daha iyi.Film geçişleri cok hızlı bi cd den okutmak gibi degil yani. alyazı fontları türkçe karekterleri destekliyor.Otg ozelligi cok basarılı.AKTARIM hızına gelince diyecek bisey yok.Goruntu kalitesi derseniz VGA çıkısından aldığım görünrü kalitesi gercekten coook cook iyi.Büyük ekran tv lerde bunu dahada iyi hissediyorsunuz.
    Biraz yardımcı olabilmişimdir umarım.Aklıma gelenler bu kadar.

gargi can ve sulo arkadaslarımın dedigi cok dogru

• bu cıhaz pazarlayan arkadasları bızzat anıyorum ben bence gıdıp bı gormeye deger en azında 40gblik usb dısk alsanız bile265 ytlden daha ucuza gelmez ama bu cıhazda hersaey var
  • Selamlar,
    Bu cihazdan bir adet var bende. Yalniz soyle bir problemim var, altyazılarda türkçe göstermesinde problem yok fakat altyazılar çok küçük, dolayısıyla tv'ye bağlayıp seyretmek istediginizde altyazıyı okumak için çok zorlanıyorsunuz. Ne filmi takip edebiliyorsunuz dogru dürüst , nede altyazıyı. Buna bir çözümü olan varmı?
  • Selam Depeche,

Şu ana kadar küçük altyazı sorununda bir gelişme oldumu, yoksa hala aynı mı?
    Bende bu üründen almayı düşünüyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.