|
Evet . Tekno 47 denen bir satıcıda da var ama gerek bu forumda gerekse başka forumlarda tavsiye etmiyorlar. Dolandırıcı diyen de var. O nedenle şiar'dan aldım. Ben 6900 aldım ama dolar artınca illaki zam gelmiştir. Daha uygun için işini düzgün yapan yerlere bakmak lazım. Güncelleme hot serilerine bir android güncellemesi iki yıl güvenlik güncellemesi veriyor infinix. Not serileri iki android. Kutudan android 14 ile çıkıyor android 15'de alacağı için sorun yok. Şiar kendisi hallediyor IMEI işini. Tabi elinizde varsa IMEI söylersiniz onu atar daha sağlıklı olur. IMEI sorunsuz güncelleme geliyor. 400 MB güncelleme geldi yaptım. Güncelleme ve sıfırlama da bu modelde IMEI sorunsuz. Bizzat denedim hatta root bile yaptım . NFC ile işin varsa root yapmayın bankalar sorun çıkartıyor. Boot kilidi için infinix hesabı alıyorsunuz,cihaza ekleyip bir hafta bekliyorsunuz sonrasında izin veriyor. En güzel taraflarından birisi IMEI işi zaten. Dertsiz tasasız. Güncelleme de gelir sıfırlama da yaparsınız. Xiaomi gibi çetrefilli yok. Direnç işlemi falan yok direk yazılım YouTube bakarak kendiniz bile atabilirsiniz ama aldığım yer bunu yapıp gönderdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt