Şimdi Ara

Infinity War Thor vs DCEU Justice League (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
0
Favori
6.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gereken cezalar talep edilmiş olup konu açılmıştır...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Konu çok uzatılmış. Kapatıyorum.

Batman tek başına alır. Thor'un haberi olmadan boynuna o tırı vırı elektrik veren aletin kralını yapar ve noktayı koyar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batman kullanıcısına yanıt
    Thor batmane elinü öptürür harçlıo verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu popülere girdiği için biraz okudum da Thor un güçleri nedense filmde olmadığı halde var sayılmış jl üyelerininkiyse tam tersi.

Ayrıca biraz biyoloji ve fizik dersi veriyim. Thor un şimşekleri tabiki ışık hızında ama sinir sistemi değil. Yani Thor şimşeği Superman e atma kararı alana kadar Superman çoktan Thorun atma kararı verdiği yerin kilometrelerce uzağında olur. Hatta Thor Superman i gördüğünü algılayana kadar öyle bir yumruk yer ki yediği yumruğun farkına vardığında büyük ihtimal kilometrelerce uzağa düşmüştür.

Üstte sadece gerçeklikle alakalı örnek verdim amacım tartışmak değil zaten karakter güçleriyle alakalı bilgim de pek var sayılmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çizgi roman konuları açılması forumda benimde çizgi roman merakım iyiden iyiye attı.adını duymadıgım çizgi romanları sizlerden ögreniyor ne çok çizgi roman kahramanları varmış.geçen günlerde çizgi roman bölümünde ekşide yine gündem olmuş dha daki çizgi roman delileri gereksiz saçma sapan konular çoluk çoçuk takılan grup olarak anıltık.
    konu bulamayan marjinal tipli robot insanlar bu foruma girip konularımızı takipe alıp burdan ne pay çıkarsam .7/24 pöpüler olma peşindeler.
  • Justice League'i şöyle sıralayalım

BATMAN (Thor'a karşı ÇÖP)
    Aquamen (çöp)
    Cyborg (çöp)
    Wonder Woman (Thor'u yenebileceğini sanmıyorum)
    The Flash (Süperhızın Superman'e karşı ne kadar işe yaradığını gördük )
    Superman (Thor ile kafa kafaya gidebilecek tek JL üyesi.)

Şimdi, Thor eğer boş yapmaz ve direk savaşa Infinity War'daki Wakanda'ya inişi ile gelirse pek bir şansları yok.
  • Haklısın

Ama supermande thorla kafa kafaya gidemez ww zaten hiç bişey yapamaz thora

Yok işte Superman süper hız kullanır yok THOR onu göremez diyolar ama haberleri yok thorun refleks hızından Tabiki supermanın refleksleri daha hızlı ama onun hızı kendi özelliği Thor ise savaşçı olduğu için öyle eğitim almış nanosecond içinde reaksiyon gösteren birinden bahsediyoruz

• Flash diyonuzda Allah aşkına ne yapıcaksınız thora hız yani hız yumruk atsa eli kırılır

Şu elini titreştirse içinden geçiremez madde yoğunluğundan dolayı hatta supermanınkinsen bile fazla yoğunluk olarak

Ne yapacak flash thora

• *Supermanınkisinden

• Anlayın artık

İg Thanos>Thor with Stormbreaker>>>>>>>>>JL

• Sizde söyleyin fikrinizi

• superman tek başına marvel evrenini alır.çok saçma bir soru.wonder woman ise bir tanrı ve filminde yapildiklerini gördük.gereksiz başlık
  • Supermanın bir featini söyleyin lütfen mesela multi galaktik birinin kanını akıtabildimi yenebildimi ?

• Thor ne Tanrı değilmi ? Bide king thor

İnfinity war I izledinmi

Superman mcu yumu alacak dr. Strange yi thoru dormammuyu helayı ig thanosu alır evet haklısın

• Zaten avatarından belli dc ci olduğun

• quote:

Orijinalden alıntı: Son_of_Odin

Thor ne Tanrı değilmi ? Bide king thor

İnfinity war I izledinmi

Superman mcu yumu alacak dr. Strange yi thoru dormammuyu helayı ig thanosu alır evet haklısın
    https://www.filmloverss.com/bilim-kanitladi-en-guclu-super-kahraman-superman/ buyrun ben söylemeyeyim bilim adamları söylesin mcu fanlığı yapmaya gerek yok.marvelin bütün filmlerini izledim.

• quote:

Zaten avatarından belli dc ci olduğun
    hocam sizdede thor var ben bi taraf tutmuyorum 2 sinide severek zevk alıyorum sizede öneririm
  • Bizde thorun filmde yapabildiklerini gördük

İG THNAOSU alan dceu yu da alır

Aresi alır general zod u alır Doomsdayi alır Supermanı alır ee kim kaldı geriye

• quote:

Bizde thorun filmde yapabildiklerini gördük

İG THNAOSU alan dceu yu da alır

Aresi alır general zod u alır Doomsdayi alır Supermanı alır ee kim kaldı geriye
    hani şu ağzı burnu kırılan kendi filminde ? thor Doomsdayi alamaz öncelikle.filmin sonuna abzürt bir saçma sahne koydular diye böyle şeyler idda etmenize gerek yok.fanlığada gerek yok superman he mcu hemde dc evrenindeki herkesi teke tekde alır.zaten çok saçma bu kadar güçlü olması.
  • Evet o kadar zekileri Wolverine supermanden sonra en iyi kahraman

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.