Şimdi Ara

İnfinity Mirror Sonsuz Ayna

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
6
Favori
6.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Belki Bazılarınız görmüştür son zamanlarda tekel bayilerinde bir sigara firmasının promosyon olarak verdiği yuvarlak ışıklı bir ayna asılı.

neyse onun isminin infinity mirror olduğunu öğrenince hemen youtube da arama yapıp kendimde bundan bir adet 100cm*50cm yapmaya karar verdim
    mazlemeler:
    1-)İstenilen renkte şerit led
    2-)Aynı uygunlukta adaptör
    3-)İstenilen boyda çerçeve
    4-)Bir adet Aynı boyda ayna
    5-)Bir adet aynı boyda cam (en incesinden olsa da olur)
    6-)Aynı boyda aynalı cam filmi (Oto Aksesuarcıda mevcuttur)

Arkadaşlar çerçeve için kendim uğraşmak istemediğimden marangoza yaptırttım.dikkat edilmesi gereken kısmı ayna ile camın arasının 1 cm i geçmemesi çünkü sadece şerit ledi yapıştıracağınız için fazla kalınlığa gerek yok.

Zaten şerit led kendinden yapıştırmalı olduğundan problem olmadı
    Oğlanda garibim babasını izliyo ne yapıyo gene bu adam diye

diyeceksiniz neden alakasız bir yerden başladım tam oraya delik delip adaptörün kablosunu ordan çıkardımda ondan

Ardından çerçeve boyuna uygunlukta ayna ve cam satın aldım arka kısma ayna gelecek.

şimdi geldik en zor kısıma arkadaşlar cam filmi kaplamak bilmeyene ne kadar zormuş :)
    yatırdım camı masaya başladım filmi kaplamaya ve filmin nerdeyse bitmiş hali
    ardından başladım 1 gün kurutmaya bırakmaya

Bu Arada Çerçeveye tledin takılmış hali bile şık değilmi

Burası Ek kısmı adaptörün bağlı olduğu yer

neyse film kapladığımız camı ise bize bakacak kısma yani üste yerleştirdim ve mutlu son

(Aranızda hocam çerçeveyei de boya diyen çıkaçak Boyayacağım en kısa zamanda)

Umarım beğenirsiniz

• Vayy valla helal olsun hocam. Geçen opette gördüm camda asılıydı yuvarlak satılıyorsa alayım dedim malesef satılık degil dedi :D

Kendime yapayım odada şık durur :)

teşekkürler iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: suspect58

Vayy valla helal olsun hocam. Geçen opette gördüm camda asılıydı yuvarlak satılıyorsa alayım dedim malesef satılık degil dedi :D

Kendime yapayım odada şık durur :)

teşekkürler iyi oldu

Aynen baktım zaten ne satıyorlar nede veriyorlar dedim iş başa düştü
  • Süper hocam marketlerde tekellerde ufak yuvarlak olanları moda oldu bende yazın yaparım sizden pmde yardim alırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar değişik ölçülerde ve farklı alanlar için sonsuz ayna imalatı yapmaktayız. Sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

www.sonsuzaynaizmir.weebly.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzaynaizmir -- 16 Nisan 2013; 21:40:22 >
  • Hakketen iyi olmuş tebrikler
  • teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi o görüntüyü yapan cam filmimi oluyo

Gerçekten çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzaynaizmir

teşekkürler

Hocam Arkadaşın güzel olmuş lafı banaydı sanırım ama genede teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KeremCelik-

Şimdi o görüntüyü yapan cam filmimi oluyo

Hocam filmli cam ile ayna arasinda kalan serit led boylece sonsuz bir donguye giriyo tipki berberlerde arkamizda ayna olunca ortaya cikan goruntu gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başta 2-3 tekelde görmüştüm, sonra gördüğüm tüm tekellerde rastlamaya başladım. Nedir ne iştir diye düşünürken firma promosyon veriyormuş dediğinizi duydum. Büyük olunca daha hoş olmuş; en kısa zamanda kendime de yapacağım bir tane. Teşekkür ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinize sağlık çok begendim yazın yaparız artık fav layalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cthax

quote:

Orijinalden alıntı: -KeremCelik-

Şimdi o görüntüyü yapan cam filmimi oluyo

Hocam filmli cam ile ayna arasinda kalan serit led boylece sonsuz bir donguye giriyo tipki berberlerde arkamizda ayna olunca ortaya cikan goruntu gibi

Alıntıları Göster

elinize sağlık süper olmuş bende bu akşam bi tekelde gördüm dükkana yapmayı düşündüm fakat bu sistemi + (artı) şeklinde yapabilirmiyim acaba
    teknik olarak mümkünmüdür?

• Orijinalden alıntı: hakan1622

elinize sağlık süper olmuş bende bu akşam bi tekelde gördüm dükkana yapmayı düşündüm fakat bu sistemi + (artı) şeklinde yapabilirmiyim acaba

Hocam tabi ki mümkün yeter ki hayal gücümüz yetsin
    yapmanız gereken sadece bu şekilde bir profil yapmak.
    ve iç köşelere şerit ledi yerleştirmek

• Orijinalden alıntı: cthax

Orijinalden alıntı: hakan1622

eyvallah bugün mahalledeki camcıya gittim yerinde yoktu maliyeti hesaplayamadım 4 tane 30-35 cmlik yapmayı düşünüyorum
    ps3 joystick üzerindeki 4 işareti yapıp dükkanın duvarına uygulamayı düşündüm çarpı işareti en çok zorlayan oluyo becerebilirim inşallah

• Orijinalden alıntı: hakan1622

Orijinalden alıntı: cthax

Orijinalden alıntı: hakan1622

eyvallah bugün mahalledeki camcıya gittim yerinde yoktu maliyeti hesaplayamadım 4 tane 30-35 cmlik yapmayı düşünüyorum
    ps3 joystick üzerindeki 4 işareti yapıp dükkanın duvarına uygulamayı düşündüm çarpı işareti en çok zorlayan oluyo becerebilirim inşallah

hocam zor olacağını zanetmiyorum şu şekilde yapın kırmızı yeri boş hayal edin

yani çerçeveyi siyah yerleri gibi yaptırın ,bu arada fikriniz gerçekten çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cthax -- 8 Mayıs 2013; 21:47:12 >

• bu ayna işi çok sıkıntrılı arkadaş camcılar uçmuş durumda adam çerçeveyi mobilyacıya yaptır gel diyo ayna fiyat ve montajına 400 llira para istiyo
    çıldırmamak elde değil memlekette para kazanmak isteyen esnaf bulmak zor bu devirde
    kendimiz yapmaya kalksak çok mu zorlanırız arkadaşlar

buarada bu olayda ayna ve cam kullanılcağı için ağırlığı taşıycak çerçeve maliyeti arttırıyo deniliyo
    çerçeveciler yapamazmı bu tarz bi işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1622 -- 13 Haziran 2013; 12:32:27 >
  • hakan1622 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Çeşitli ölçülerde sonsuz ayna tasarımları yapmaktayız. Sitemizi inceleminizi tavsiye ederiz. Buradan gerekli bilgileri alabilirsiniz.

www.sonsuzaynaizmir.weebly.com
     İnfinity Mirror Sonsuz Ayna İnfinity Mirror Sonsuz Ayna

• normal ayna ile yapılabiliyor mu ?
  • hocam mumkunse resımlerı yenıleyebılır mıyız?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.