Bildirim
Inferno'da Gerçekleşen Komik Durum (VIDEO)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam hızlı rush harici p90 kullanmanı tavsiye etmem, kullanacaksan da sabit durma. Videoyla ilgisi yok ama söylemek istedim. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dö -- 14 Aralık 2015; 13:50:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almissiniz iste sıkıntı yok
Buğrak Buğrak go -
Lan ne güzel rus işte bize gelen Ruslar o evde walk yapanlar oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: dynamic222
Lan ne güzel rus işte bize gelen Ruslar o evde walk yapanlar oluyor
NE güzel işte size gelen ruslar evde walk yapıyor. Bize gelen ruslar evde pata küte koşup vurulduktan sonra " how you know " yazıyor :D -
mad russian demişsin de adam %100 haklı site temiz senin elemanlar moron gibi evde shiftle gidiyor hala :D ben olsam daha bile söverdim. boşuna şöyle ota boka ruslar böyle şöyle demeyin artık. -
Bizimde böyle bir abi var, bir hata yapma yarım saat azarlıyor. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: dö
Hocam hızlı rush harici p90 kullanmanı tavsiye etmem, kullanacaksan da sabit durma. Videoyla ilgisi yok ama söylemek istedim. :)
Aynen ama spraylere daha alışamadım, şuan sadece m4a1-s debiraz iyiyim
quote:
Orijinalden alıntı: nightwish34
mad russian demişsin de adam %100 haklı site temiz senin elemanlar moron gibi evde shiftle gidiyor hala :D ben olsam daha bile söverdim. boşuna şöyle ota boka ruslar böyle şöyle demeyin artık.
Komik olanda bu zaten -
Unlosttv yi gördükten sonra izlemedim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X