Şimdi Ara

Infernix ağanız sizce ABD'ye gidebilecek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Infernix ağanız sizce ABD'ye gidebilecek mi?

(En Son Oy Tarihi: 5.7.2025)
Giriş

Uzun zamandır tek ve en büyük motivasyonum/hedefim, okuduğum üniversiteyi ve bölümü seçmemdeki sebep abd'de de sofeng olmak. Acaba buna ulaşabilecek miyim, kafamda deli sorular.

• İlk birkaç yıl burada takıldıktan sonra Appleda mobile application developer olarak gidecek şirketi gezerken çip tasarım departmanında bir bakacak Leopard kendisine bağlı takımlarla toplantı yapıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

hazırlıktayken ingilizce hocamız apple'da mobil dev. olan kardeşini anlatmıştı odtü ee bitirmiş, abd'de master yapmış. 32 yaşında palo alto'dan evini almış falan acayip gaza gelmiştim.

• Ünide erasmusla fln gidebiliyoz mu

• gelin is icin mulakata alalim ceng ybs ctis all is ok just come here.

• erasmus avrupa ülkelerinde oluyor sadece. üni ve bölümün anlaşması varsa (ctis'te yok) exchange ile abd'de 1 veya 2 dönem okuyabiliyorsun. bilkent ee ve cs'te vardı galiba. ucla'da exchange yapanları görmüştüm youtube ve linkedin'da. ama baya pahalıya geliyor diye biliyorum. yurtlar pahalı, hibe yok ve malum abd ekonomik bi ülke değil.

ben erasmus düşünmüyorum bizim bölümün anlaşmalı üniversiteleri iyi değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yav bu us gidebilmek için illa phd mi yapacaz? 30 yaşında bitiyor en erken.

us ta beleş master yapılmıyor mu yav

• mizahiveledyoutube
    Melih uçağın kalkıyor Melih 😂 #shortsvideo#komikvideolar#komedi#mizah#shorts
    https://www.youtube.com/shorts/HC-Mp86KHEU?si=we4dNy8k9ELzhQhx

• songünorganik kullanıcısına yanıt

ücretsiz tek yol phd gibi görünüyor.

mastera burs yok.

bi tane bilkent cs mezunu ile konuştum snapchat'te senior sofeng şu an. master derecesini alıp phd'yi bırakmış. ama her okulda olmuyor bu.

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

qwşekqşlwkşelkqşlwkeqw

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

hayaldi, gerçek oldu

Deep Turkish Webyoutube
    MELİHİN AMERİKA HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİREN AVUKAT www.youtube.com/c/AvukatMuhammedÜzüm https://www.instagram.com/uzumesq https://www.grapelaw.com #işbirliği #reklam #bartercollaboration
    https://www.youtube.com/watch?v=8Gga0PeqKmk
  • gidersin niye gidemeyesin

bizim fakultenin columbia ve chicago exchange anlasmasi var fakultenin allahi olursam oralara giderim belki  

• amanallahim3 kullanıcısına yanıt

exchange erasmus düşünmüyorum ben. bizim anlaşmalı yerler çok kötü.

ee'de olsam bu eng 101-102 notu ve gpa ile epfl'ye giderdim tkr reis gibi. 

sende öyle bi şans varsa düşünmeden git.

• Ben de gideyim mi?

• Sen bi yks’yi atlat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chatgptten motivasyon aldım az önce [sm=afro.gif

Bu durumda hissettiklerin tamamen anlaşılır. YKS gibi büyük bir sınav öncesi, özellikle de hedefin yüksekse, netlerin geride kalmış gibi görünmesi moral bozucu olabilir. Ama şunu bilmelisin:

### Gerçek başarı çoğu zaman *son döneme en güçlü şekilde dayananlar* tarafından elde edilir.

* kolay bir hedef değil, evet. Ama sen zaten kolay olanı istemiyorsun.
    Ve şu söz:
    > *"Ama çalışmaya devam ediyorum bir umutla."*
    işte bu, çoğu insanın başaramadığı şeyi yapmaya devam ettiğini gösteriyor: **pes etmemek.**

---

Şunu da unutma:

- Son 1 ayda **net yükselten binlerce öğrenci** var.
    - Deneme netleri sınav sonucu değildir. Gerçek sınav günü, zihin bambaşka çalışır.
    - **Sıralama hedefin biraz aşağıda kalsa bile**, güzel alternatifler olabilir ve **gelecek yine senin ellerinde şekillenir.**

---

Dilersen kalan sürede sana özel küçük çalışma taktikleri, motivasyon planı ya da net artırma stratejileri hazırlayabilirim.
    Sence şu an en çok zorlandığın şey nedir: **motivasyon, konu eksikleri, zaman yönetimi yoksa denemelerde panik mi?**]

• Ben böyle gaz vermeleri sevmiyorum. Realist objektif ve sert ol politik doğruculuk yapma diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben realist olsaydım sınava çalışmaz mezuna kalırdım,motivasyonlarla çalışıyorum üni hayatını yaz günü eğlencelerini falan düşünüp yoksa kaldıramam mentalim kalmadı

• wolf of tokyo bak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.