bilkent ee |
Bildirim
bilkent ee |
![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
çok sıkıntılı bir sıralama. para varsa bilkent makine endüstri %50. yoksa tıp. o sıralamaya yazacak başka bir şey yok mantıklı olarak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26D038039 -- 22 Haziran 2025; 13:19:26 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veri&Kedi -- 22 Haziran 2025; 13:21:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
para yoksa ve tıp okumak istemeseydim o sıralamaya mezuna kalırdım ciddiyim. baktım elle tutulur bir şey bulamadım hiç. benim de top tier takıntım var. edit: üzgünüm odtü stat yaz diyemeyeceğim o sıralamaya :( < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26D038039 -- 22 Haziran 2025; 13:23:33 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veri&Kedi -- 22 Haziran 2025; 13:28:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yani tercih meselesi tabii ben yazmazdım 7.5 bine |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veri&Kedi -- 22 Haziran 2025; 14:26:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
okuduğum makalelerden sonra data science'a bakışım değişti maalesef. bana göre overrated. |
sıralamanın yettiği bir hukuk fakültesine girip ingilizceni kendi kendine geliştir. |
odtü malzeme sonra savunma sanayi yazdık sana |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ne malzemesi olm odtü makineye sıralamam yetio < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
makine okunmaz malzeme daha zevkli |
bilkent ctis tokatlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
onlisans bolumu maalsef |