Şimdi Ara

İnew V3 / Quatro F1453 MİUİ V6 Rom Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
3.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Miui rom u kurmak için öncelikle telefonunuzda Android 4.4 kurulu olmalıdır. Olmayanlar için ilk olarak kitkat kurulum anlatımı yapacağım.

Telefon rom görüntüleri :

Pil Kullanımı :

Mtk Driverleri için :https://drive.google.com/file/d/0B8Ed2ZXbJwgQekR1Rlg3SFBuZ3M/view?usp=sharing

Öncelikle Sp Flash Tool indiriyoruz

Buradan Kitkat ı indiriyoruz

TWRP recovery mode için

Usb ile telefonu bilgisayara bağlıyoruz , Sp flash tool u açıyoruz . recovery kısmını indirdiğimiz twrp ile değiştiriyoruz , Bataryayı çıkarıp Firmware update yapıyorsunuz. Bu işlem 2-3 dakika sürebilir. Bittikten sonra usb bağlantısını söküp bataryayı takıyoruz.

Ama açmadan önce recovery modu açıyoruz (ses açma+güç tuşu) ünlem işaretini görünce bir daha güç tuşuna basıyoruz.
    Çıkan menüden (ses kısma yönü belirler. ses açma ise seçim tuşudur) '' vipe data/factory reset '' yapıyoruz. ve telefonu başlatıyoruz..
    İlk açılış biraz uzun sürebilir merak etmeyin bekleyin.

Sp Flash Tool ile detaylı rom kurulum anlatımı

Telefonumuz şuan android 4.4 durumda gelelim şimdi miui rom kurulumuna .

Gerekli olan dosyalar ;

Inew_v4.4.2_Miui 6_5.4.3 Rom

Ota uptade 1

Ota uptade 2

Ses ayarlına girerken sorun yaşayanlar için

İndirdiğimiz dosyaları Sd kartımıza atıyoruz. Sonra telefonu recovery mod ile açıyoruz.Önce wipe data , dalvik ve cache yapıyorsunuz. Yani tamamen formatlıyorsunuz.
    Sonra ana menüye dönüp install tıklıyoruz . Select storage den sd kartı seçiyoruz . Inew_v4.4.2_Miui-6_5.4.3.zip dosyasını seçip kurulumun başlamasını bekliyoruz.Kurulum bitince telefonu yeniden başlatıyoruz. İlk açılış biraz uzun sürebilir merak etmeyin :)

Sonrasında aynı şekilde ota updateleri kurabilirsiniz. Haftalık güncelleme geleceğini söylemiş rom u yapan arkadaş. Şuan kendim kullanıyorum gayet memnunum.
    Ekran görüntülerini Tek tek koyacağım. Anlatımda hata olduysa affola . Başlık altından veya ÖM ile yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolinkov -- 23 Nisan 2015; 17:39:25 >

• Cok sik ve iyi performansli bir rom.oneririm up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerine sağlık kardeşim umarım herkese yararlı olmuştur açıklama :)
  • Agasu06 kullanıcısına yanıt
    rica ederim . takıldıgınız bir yer olursa elimden geldiğince yardımcı olurum :)
  • F1453 kullanıyorum bu Romu yükledikten sonra olur ya begenmedim orjinal Roma dönebilirmiyim

• Needroom da orjinal varmış şimdi gördüm peki bu Rom nasıl ne özelliği var

• cyanogenmod nasıl yükleriz hocam f1453 e uygun var mı acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler 5.4.3 sürümden sonra güncellenmiyor telefon. Sistem güncelle diyorum indirmeden tekrar başlat kısmı çıkıyor. Sabahları kalktığımda kendinden TWRP'yi açmış oluyor ama güncellenmiyor. Bilen biri yardım etsin.

• M1453 modeline uyar mı

• teşekkürler...
  • Merhaba hocam , konu biraz eski ama sorma ihtiyacı duydum.Ben bu romu kurdum kullanıyorum ama otomatik güncelle olmuyor, sürümün güncellemelerini nereden bulabilirim
  • neonormm N kullanıcısına yanıt
    merhabalar , needrom uzerinden bulabilirsiniz diye dusunuyorum bi bakin derim.
  • Ordan 7 ve 8 sürümlerini denedim ama hatayla karsilastim ,tek uyan sizin paylastiginiz 6 sürümü,desteginiz icin tesekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.