Şimdi Ara

'inetfusion' İnternette devrim :) 2 internet bağlantısını birleştiren program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
9
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

burdan inetfusion diye bi program indirdim. önceden speedify vardı pek memnun değildim. evde 2 tane internetim vardı bunları birleştirip hızı tek bir internet gibi almak istiyodum. bu program sayesinde 20mbit +16 mbit akksız 2 internetimi birleştirip 36 mbps hıza ulaştım feci bişey :) süper çalışıyor. biraz test edip ömür boyu lisans almak istiyorum. deneyin görün evde 2 interneti olan varsa denesin. 2 wireless ya da 1 wireless 1 ethernet hiç fark etmez. ;)

buyurun 2 internet birleşince aldığım hızlar :

• tesekkurler favorilere aldim ilerde lazim olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet bulursam kullanıcam. +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatsune Miku

tesekkurler favorilere aldim ilerde lazim olabilir

kesinlikle deneyin hocam. speedify vs hikayeymiş. bu program feci hızlı bişey. 2 interneti birleştirip 2 kat hızla veriyor tek internet halinde.
  • deniyorum bakalım olucak mı
  • Evde 2 internet nasıl oluyor

• Benim aklıma takılan evde nasıl 2 internetimiz olacağı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 tane wifiyi nasıl birleştircem hocam bulamadımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thoughtful

Evde 2 internet nasıl oluyor

bi tanesi Telekom hattım , bi tanesi de havadan airfiber ile gelen hattım :) birini önceden aldım tahhtlü diye kapatamamıştım . ama bu durumda ikisini de kapatmam sanırım full hız alınca :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

2 tane wifiyi nasıl birleştircem hocam bulamadımda

hocam 2 tane wifi aparatı olması lazım pc de sizin. mesela masaüstü pc ise 2 tane usb wifi takılı olmalı. laptop ise bi kendi dahili wifisi bi de harici usb wifi takılı olmalı. yoksa 2 internet olmaz ;) bu arada program normalde 7 gün ama bende ilacı var :) isteyen pm atsın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 4 Aralık 2016; 0:31:36 >
  • Normal ev internetim ile mobil internetimi birleştirebiliyor muyum ? Normal tarifem kotasız akn yok, mobil netle birleşince nasıl olacak yada birleşiyor mu o şekilde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Normal ev internetim ile mobil internetimi birleştirebiliyor muyum ? Normal tarifem kotasız akn yok, mobil netle birleşince nasıl olacak yada birleşiyor mu o şekilde?

hocam mobil internetinizi paylaşıma açın telefondan hotspot gibi. onu pc deki wireless ile pc den bağlanın , ev internetini de kablo ile ethernetten bağlayın ikisine de bağlan diyin. sonra programı açın o otomatik olarak kaç internetiniz varsa bulacak ;) 2-3-4-5 sınırsız sayıda artırabiliyorsunuz hızınızı ;)
  • Hocam iyi guzel de daha pahaliya geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı modemi 3-4 kere birleştirdim. Şuan 100k hız alıyorum tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Hocam iyi guzel de daha pahaliya geliyor

gelmiyor hocam burda fiber yok ve fiberler bile pahalı mesela ve akklı çoğu. akksız olan çok nadir ve çok daha pahalı :

fiber yok burda ve :

20 limitsiz havadan gelen ve tamamen akksız olana 65 tl

16 ultranet'e 200 akk lı 69 tl

toplam 36 mbit sınırsız ( akksız gibi bişey oluyor 200 zaten diğer akksız hatla birleşince dolma şansı yok gibi bişey:) ) 135 tl oluyor ama benim için çok iyi bi fiyat bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

Normal ev internetim ile mobil internetimi birleştirebiliyor muyum ? Normal tarifem kotasız akn yok, mobil netle birleşince nasıl olacak yada birleşiyor mu o şekilde?

hocam mobil internetinizi paylaşıma açın telefondan hotspot gibi. onu pc deki wireless ile pc den bağlanın , ev internetini de kablo ile ethernetten bağlayın ikisine de bağlan diyin. sonra programı açın o otomatik olarak kaç internetiniz varsa bulacak ;) 2-3-4-5 sınırsız sayıda artırabiliyorsunuz hızınızı ;)

anladım, peki mobil internetimdeki kotadan yer mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

anladım, peki mobil internetimdeki kotadan yer mi?

2 interneti paylaşacağı için yer ama daha uzun ömürlü olur tabiki ;)

• upload da artıyor 2 katına arkadaşlar :) bu teknikle neredeyse 2 mbit upload elde ettim ;) onu da 2 katı veriyor :)
  • hocam ciddi misin? reklam falan değil dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

hocam ciddi misin? reklam falan değil dimi

ne reklamı hocam

ciddiyim indirin deneyin. ben sabahtan beri elimdeki 2 interneti nasıl ederim de tek ve 2 katı hızlı internete çeviririm diye uğraşıyodum . önce speedify var dediler denedim randıman alamadım. sonra bunu denedim feci iyi ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.