Şimdi Ara

İnemiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar FSX de uçağı çalıştırıyorum kuleden izin alıyorum kaldırıyorum gidiyorum ancak hedef yernie inemiyorum.Asfalta gömülü veriyorum.

• Usta fsx'da gömülüverme olayı yok, dağa bile indirdi bizim yeğen uçağı.
    İstesen de gömemiyorsun uçağı bir yerlere. Sen o işi nasıl yaptın videosunu koysana bi yerlere
  • hangi uçağı kullanıyosun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bedevi2007

Usta fsx'da gömülüverme olayı yok, dağa bile indirdi bizim yeğen uçağı.
    İstesen de gömemiyorsun uçağı bir yerlere. Sen o işi nasıl yaptın videosunu koysana bi yerlere

Gömülü verme derken yani burun çarpıyor.Kullandığım ucak Cessena daha ilk başı.
  • cessada burnu yere gömüyorsan airbus a380 kuyruktan gömersin sen joisitik kullan ve tam ineceğin yere gelirken birazcık burunu kaldır
  • Hocam konuyla alâkısız ama FsX ve 2004 de yardımcı pilot olabiliyormuyuz online ucarken

• quote:

Orjinalden alıntı: jrcesar

Hocam konuyla alâkısız ama FsX ve 2004 de yardımcı pilot olabiliyormuyuz online ucarken

Evet
  • ivao da yardımcı pilot olamıyosun ama fsx kendi serverlarında oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AzadArda

cessada burnu yere gömüyorsan airbus a380 kuyruktan gömersin sen joisitik kullan ve tam ineceğin yere gelirken birazcık burunu kaldır

Zaten klavye kullanmıyorum.Şuanlık gamepadin analoğunu kullanıyorum.Bir kaç aya kadar joystick alacağım.

• quote:

Orjinalden alıntı: fyagiz

quote:

cessada burnu yere gömüyorsan airbus a380 kuyruktan gömersin sen joisitik kullan ve tam ineceğin yere gelirken birazcık burunu kaldır

Zaten klavye kullanmıyorum.Şuanlık gamepadin analoğunu kullanıyorum.Bir kaç aya kadar joystick alacağım.

Joistik Al
  • quote:

quote:

quote:

Joistik Al

Alayım bir tane ozaman.Yanlız bir sorun var.FSX e uyumlu ayar yapmaya gerek kalmadan hangi joystick var?Onu araştırıyordum zaten.
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 28 Şubat 2008; 21:29:19 >

• ben logitech attack 3 aldım.hiç bir ayar yapmadım.tak çalıstır..
    quote:

quote:

quote:

quote:

Joistik Al

Alayım bir tane ozaman.Yanlız bir sorun var.FSX e uyumlu ayar yapmaya gerek kalmadan hangi joystick var?Onu araştırıyordum zaten.
    Edit:İmla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.