Şimdi Ara

Indy F1'in geri dönmesini istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Indianapolis Başkanı Joie Chitwood, pistin gelecekte yeniden Formula 1 yarışlarına ev sahipliği yapmak istediğini belirterek, Grand Prix'nin ABD'ye geri dönmesi gerektiğini söyledi.

Tony George'un , "F1'in, ancak pistin gerekli sponsorları bulması halinde geri dönebileceğini" açıklamasından birkaç hafta sonra konuşan Chitwood, Grand Prix'ye ev sahipliği yapma önündeki engelleri kaldırmak istediklerini belirtti.

Indy'deki MotoGP yarışlarına değinen Chitwood, "Şunu açıkça ifade etmek istiyorum ki, motosiklet yarışları F1'in yerini alamaz. Takvimde yaptığımız programa bir göz atarsanız göreceksiniz ki, F1'in geri dönmesini arzu ediyoruz.

Montreal'deki GP'nin ardın dan Haziran ayını boş bıraktık. Bu nedenle MotoGP organizasyonunu Eylül'e aldık" dedi.

Chitwood, bu arada MotoGP için Indianapolis'te yaptıkları revizyonun F1 yarışları için de onaylandığını söyledi.

Chitwood, "Bu yüzden gelecek F1 yarışlarına ev sahipliği yapmamıza engel olacak herhangi bir değişik yapmadık. Tony'nin de (George) bunu söylediğini biliyorum. Ben de şimdi tekrarlıyorum. Kapımız açık" dedi.

Chitwood ayrıca, "F1 olağanüstü bir seri. Bu serinin ABD'ye geri dönmesini istiyoruz. O yüzden kapılarımız açık. Belki bir gün yeniden ev sahipliği yaparız" dedi.

• Yaw o pistte F1 yarışı hiç olmaz .Zaten ilk virajda daha arabaların yarısı yarış dışı kalıyor.Sonrada zevk olmuyor tabi koca amerikada bir tane adam gibi F1 pisti bulamayıp indianada yapmasınlar onlarda

hatta ben olsam o pıstı oyle revıze ederımkı 3/4 unde otomobıler tam gaz gıder

yada suda olabılır.eskı hockenheım gerı donsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 13 Nisan 2008; 20:30:20 >

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • indy'nin takvimde olmaması büyük kayıp zaten.. zevkli yarışların olduğu 3-4 pistten biriydi.. inşallah en kısa zamanda geri döner.. benim en sevdiğim pistlerden biri.. hele o son sektörde 25 sn tam gaz gidilen kısım dehşet

quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

yada suda olabılır.eskı hockenheım gerı donsun

ahh hocam nerdeee anca rüyamızda görürüz o efsane pisti.. hala f1 challenge 99-02 oyununda en çok orda yarış yaparım

Hoşçakal Efsane
  • Benim bi turlu sewemedgim bi pisttir hockenheım (oyunda) , ben Japonya ve imola bayilirdim ve birde Monaco tabiiki

Orjinalden alıntı: drexler22
    ahh hocam nerdeee anca rüyamızda görürüz o efsane pisti.. hala f1 challenge 99-02 oyununda en çok orda yarış yaparım

tabıı seversın 1. ve 2. sektordekı 3 kucuk sıkanı es gectınmı kım sevmez o pıstı

saka bı yana drag etkısı olan pıstlerın gelmesı cok daha heyecan verıcı olacaktır.bırde uzerıne mekanık tutus ıcın ıyılestırmeler yapıldımı
    pıstın vırajlı kısımlarında tutunma tamamıyle areo ya degıl lastık ve sası agırlık dengesıne kalıcak.

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • Monte Carlo'ya dokunmasınlarda...

Bu arada Abd'de bi gp yapılmalı bencede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 14 Nisan 2008; 19:53:15 >
    Daha Fazla Göster
  • Indy benimde en sevdiğim pistlerden biridir,en güzel yanı iki farklı karakteri olması ve takımlarında buna bağlı olarak farklı ayarlar denemesi
    misal bi sene Ferrari'de Schumi'nin aracı düzlüğe göre ayarlanmışken Rubens'in aracı içteki virajlı bölümlere göre ayarlanmıştı,Schumi düzlükte uçup farkı açıyordu ama Rubens iç kısımda farkı kapatıyordu

ayrıca F1 Challenge'da oynaması en zevkli pistlerden birisi ama ben o uzun düzlükten ziyade iç kesimdeki virajlı bölümleri daha çok seviyorum

ayrıca Indy'nin ayrı bi güzelliğide aşırı geniş start finiş düzlüğü,starttan sonra karşı kameradan görüntü mükemmel oluyor

ekleme:Fuat merak etme Monaco'ya dokunmazlar,her pistin F1'den çıkarılacağına inanırım ama Monaco'nun çıkaralacağına asla inanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 14 Nisan 2008; 21:15:57 >

• ABD'de yarış olabilir ama bu İndy olmamalı.

Aslında gece yarışı ABD sokaklarında fena olmaz. Los Angeles mıydı o sokakları inişli çıkışlı olan eyalet. Bence orada bir gece yarışı çok güzel olur.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.