Arkadaşlar dosya indirirken %99 da veya %85 de donup kalıyor. Öncedende aynı sorunla karşılaştım combofixledim düzeldi ama şimdi ise combofixleyince düzelmiyor.İndirmek istediğim dosyada flash player 981 kb gibi birşey indiremiyorum ama 4.6 mb olan combofixi indirebiliyorum yani kısacası bazı dosyaları indirebiliyorum bazı dosyaları indiremiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum lütfen konuyu kitlemeyin güncel tutulsun önemli bir konu
Ayrıca winrarlı adsl modem sürücüsünü yükledim 150 mb indirdi normal dosyalardanda bazıları yüklüyo bazılarını yüklemiyor lütfen yardımcı olurmusunuz deli olcam :S
Şimdi hallettim düzeldi sorunun çözümünü ayrıntılı şekilde sunuyorum. 1-başlat 2-denetim masası 3-internet seçenekleri 4-güvenlik bölümüne tıklayın- yerel intranete tıklayın ve düşük yapın Bunları yaptım ayrıca güvenlik duvarını kapattım ve sonra 1-windows güvenlik duvarına girin 2-gelişmiş sekmesine tıklayın ve ilk ayarlar kısmına tıklayın yani sizin ağınızın bulunduğu yerde yan taraftadır. 3-hizmetler kısmında herşeyi işaretleyin ve ardından tamam diyin sonrada pc yi yeniden başlatın bunları yaptım düzeldi :)