sınırsız [tüm internetler sınırsızdır fakat AKK (Adil Kullanım Kotası) mevcuttur. Mesele ben 50 GB sınırsız 16Mbps internet kullanıyorum fakat kullandığım veri 50GB yani 51.200 kb ı geçerse internet hızım düşebilir.devamı***
fakat kablosuz bağlantı yaptığım için çevre koşulların(duvar, modeme olan uzaklık, metal cisimler vs. vs.)dan elde ettiğim indirme/download hızım 14.98 Mbps. ama oyun vs indirirken 840 kbps yi geçmiyor. Bazılarının benim hızım saniyede neden 8mb indirmiyor gibi soruları oluyor. ***Aldığınız mbps hızını 8e böldüğünüzde alabileceğiniz en fazla indirme/download hızınızı göreceksiniz. Ben çevre koşullarından dolayı 14.98 mbps yani yaklaşık 1872kb/sn hıza ulaşabileceğiniz anlamına gelir***
Örnek: 8mbps internet kullanan bir kişi kablosuzda 6.98 Mbps(not:x.98 e takılmayın örnek olarak yazdım. x.42/43 vs vs olabilir) 6.98 i 8 e bölersek 872 kbps hız alabilir. En iyi hız 8 Mbps yani 1000 kb/sn olabilir. Zaten adından da belli olduğu gibi 8mbps'ye KADAR deniliyor. Tabi 8 Mbps de bu 1000 kbps hızı üst düzey modem ve kablolar aracılığı ile sağlayabilirsiniz ki artık fiber internet kullanılmaya başlandı. Her bölgede fiber tam olarak aktif bir şekilde çalışmasada hızla yayılmaya başladı.