quote:Orijinalden alıntı: isyanimvar Sorun ne olabilir beyler.. Yardımcı olurmusunuz? Siz torrentten indirmiyorsanız..Paralı indirme sitelerden indirmelerde bedava indirmek gibi seçenekleri işaretliyorsanız hızınız tabiki düşüş normal...Örnek turbobit gibi indirme sitelerden mi? indiriyorsun...
quote:Orijinalden alıntı: peer16401 quote:Orijinalden alıntı: isyanimvar Sorun ne olabilir beyler.. Yardımcı olurmusunuz? Siz torrentten indirmiyorsanız..Paralı indirme sitelerden indirmelerde bedava indirmek gibi seçenekleri işaretliyorsanız hızınız tabiki düşüş normal...Örnek turbobit gibi indirme sitelerden mi? indiriyorsun... Aynen öyle sitelerden indiriyorum, torrent sistemi kapalı malesef yurtta o yüzden.. Başka seçeneğim varmı acaba?
quote:Orijinalden alıntı: isyanimvar quote:Orijinalden alıntı: peer16401 quote:Orijinalden alıntı: isyanimvar Sorun ne olabilir beyler.. Yardımcı olurmusunuz? Siz torrentten indirmiyorsanız..Paralı indirme sitelerden indirmelerde bedava indirmek gibi seçenekleri işaretliyorsanız hızınız tabiki düşüş normal...Örnek turbobit gibi indirme sitelerden mi? indiriyorsun... Aynen öyle sitelerden indiriyorum, torrent sistemi kapalı malesef yurtta o yüzden.. Başka seçeneğim varmı acaba? vpn?
quote:Orijinalden alıntı: isyanimvar quote:Orijinalden alıntı: peer16401 quote:Orijinalden alıntı: isyanimvar Sorun ne olabilir beyler.. Yardımcı olurmusunuz? Siz torrentten indirmiyorsanız..Paralı indirme sitelerden indirmelerde bedava indirmek gibi seçenekleri işaretliyorsanız hızınız tabiki düşüş normal...Örnek turbobit gibi indirme sitelerden mi? indiriyorsun... Aynen öyle sitelerden indiriyorum, torrent sistemi kapalı malesef yurtta o yüzden.. Başka seçeneğim varmı acaba? Ya para vererek üye olacaksınız yada bu hıza razı olacaksınız...